CLAAS ROLLANT 620 RC
Tuotekoodi: CLRO620RC

CLAAS ROLLANT 620 RC

Tuotekoodi: CLRO620RC

Tuotekuvaus

CLAAS ROLLANT 620 RC on kiinteäkammioinen pyöröpaalain, joka soveltuu parhaiten päivittäiseen työhön vankkarakenteisen voimansiirron ja vahvistettujen telojen ansiosta. ROLLANT 620 tekee 1,22 x 1,5 m paaleja ja se on ihanteellinen kuivien materiaalien, kuten heinän ja olkien, paalaukseen

Paalaimen noukinleveys on 2,10 m varmistaen optimoidun materiaalin siirron. Noukin selviää hyvin leveistäkin karhoista ilman rehun likaantumista. Lyhyt syötön tehostin varmistaa pienten ja epäsäännöllisten karhojen varman syötön roottorille. Tiheään asennetut noukkimen piikit jättävät jälkeensä puhtaan pellon. Suurikokoiset sivulla olevat siirtoruuvit valmistelevat materiaalin paalikammion leveyden mukaan. Tämän seurauksen paalin reunoista muodostuu erityiset lujat, jolloin paaleista tulee helposti pinottavia ja rajua käsittelyä kestäviä.

ROLLANT 620 RC’ssä on 7 terää ja niitä syöttää nelisakaraiset kaksoissormet. Rehu silputaan lyhyeksi ja tarkasti pienissä erissä, jolloin rehu tiivistyy paaliin merkittävästi paremmin. Tämä antaa edellytykset hyvälaatuiselle heinälle ja oljelle.

CLAAS ROLLANT 620 on varustettu 17 vapaasti pyörivällä ja vankkarakenteisella vahvistetulla telalla. Telat puristavat rehun myös kosteissa olosuhteissa kiinteiksi ja muotonsa säilyttäviksi paaleiksi. Heavy Duty telojen selvästi paksumpi vaippamateriaali pidentää paalaimen käyttöikää yhä lisää.

Sinun valintasi: verkko- tai lankasidonta
Paalaimessa voidaan käyttää joko lankaa tai verkkoa. Uusi verkkosidontajärjestelmä toimii entistä luotettavammin ja säästää runsaasti aikaa. Sidonta on täysin automaattinen ja kestää vain hetken. Olemme muuttaneet verkon ohjausta ja optimoineet verkkosidonnan. Molemmat yhteensä varmistavat hyvän sidonnan ja ryhdikkään paalin muodon. Verkon ohjausjärjestelmä mahdollistaa verkon asetuksen tiukasti koko paalin leveydelle ja sitoo myös reunat huolella. Lankasidonnan kohdalla voi valita käsikäyttöisen tai automaattisen sidonnan aloituksen välillä. Jos haluttu päätöspaine on saavutettu, sidonta käynnistyy jälkimmäisessä tapauksessa automaattisesti ja kuljettaja saa siitä näkyvän ja kuuluvan merkin. Sidontatavasta riippumatta sinulla on aina hyvä näkyvyys sidontaan ajon aikana.

Kysy lisää CLAAS ROLLANT pyöröpaalaimista lähimmältä Hankkija konemyyjältäsi!

Tekniset tiedot

TuoteCLAAS ROLLANT 620 RC
Paalin halkaisija, (mm)1500
Paalin leveys, (mm)1200
Paino, (kg)3 250
Koneen pituus, (mm)5080
Koneen leveys, (mm)2470
Koneen korkeus, (mm)2970
Noukkimen työleveys, mm2100
Tehontarve, (kW/hv)59/80

Videot ja esitteet