Agronic WRT 900 hinattava takakarhotin
Tuotekoodi: AGWRT900

Agronic WRT 900 hinattava takakarhotin

Tuotekoodi: AGWRT900

Tuotekuvaus

Agronic WRT 900 hinattava karhotin
Uusi Agronic WRT 900 on suuritehoinen hinattava karhotin, jonka työteho on omaa luokkaansa perinteisiin verrattuna. Testiemme mukaan ajonopeus voi olla jopa 50% suurempi, mutta työnjälki on silti täydellistä.

Hydraulinen voimansiirto on toteutettu suoravetoisilla moottoreilla, ei kuluvia ja huoltoa vaativia piikkien käyttökoneistoja. Mikäli piikki katkeaisi, se ei vahingoita korjuukoneita, eikä ruokintalaitteita.

Jo Agronic WR 500 karhottimessa erinomaisiksi todetut polyamidipiikit siirtävät heinän siististi piikkien päällä ilmavaan ja hyvämuotoiseen karheeseen. Työleveys Agronic WRT 900 hinattavassa karhottimessa on 9,55 metriä, joten WRT 900 karhottaa kolme 4 metrin niittomurskaimen karhetta yhdeksi.

Vakiovarusteet:
Mekaaninen pakko-ohjaus, mekaaninen kuljetusasennon lukitus, hydraulinen työleveyden ja roottoriparin kulmien säätö, nivelakseli.

Pro -paketti: (Lisävarusteet)
Pro- paketilla koneeseen saadaan lisää ominaisuuksia; rapuohjaus, lohkojen hallinta, oikea/vasen erikseen tai molemmat yhtä aikaa, karhonpaininrulla, lokasuojat ja hydraulinen kuljetuslukitus.

Kysy lisätietoa koneesta lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!

Tekniset tiedot

TuoteAgronic WRT 900 hinattava takakarhotin
Työleveys, m9,55 (max)
Kuljetusleveys, m2,95
Paino, kg2.450- 2.650
Piikkivarsia / roottori4 x 32 kpl
Karheen leveys, m2
Rengaskoko16x 6.50-8
Hydrauliikan tarve3x 2 toim.

Videot ja esitteet