Krone KW 5.52 pöyhin
Tuotekoodi: KW552

Krone KW 5.52 pöyhin

Tuotekoodi: KW552

Tuotekuvaus

Krone KW 5.52 nostolaitepöyhin
5,5 metrin työleveyden omaava Krone KW 5.52 on korkealuokkainen ja luotettava pyöröpöyhin säilörehun ja heinän valmistukseen. Kevyenä koneena se sopii erityisesti mäkisille viljelmille. Pienen tehontarpeensa vuoksi se ihanteellinen myös pienille tiloille.

KRONE-voimasiirtomekanismi
Krone tarjoaa korkealuokkaisia ja luotettavia pyöröpöyhimiä. Roottoreita pyörittävät suljetut, juoksevalla rasvalla voidellut huoltovapaat vaihdelaatikot takaavat luotettavan toiminnan ja pidemmän käyttöiän. Kokoontaittomekanismin voimansiirrot on toteutettu Kronen kehittämillä OctoLink-nivelillä. Siinä osa nivelen kahdeksasta sormesta ovat aina kosketuksista toisissaan antaen täyden tehon kaikissa asennoissa. OctoLink-järjestelmä tarjoaa jopa yli 180 asteen kääntökulman uloimmille roottoreille, jolloin kuljetuskorkeus jää matalaksi.

KRONE-roottorit
Pöyhimen neljä 1,8 metrin halkaisijaltaan olevaa roottoria, joissa kussakin on 7 piikkivartta ovat ihanteellisia laadukkaan rehun tekoon. Reilusti limittyvät piikkivarret levittävät kasvimateriaalin tasaisesti kaikissa olosuhteissa mahdollistaen tasaisemman ja nopeamman rehun kuivumisen. Samalla, kun vankasta putkesta valmistetut piikkivarret yhdessä kestävien 9,5mm paksujen kaksoispiikkien kanssa tarjoavat luotettavuutta ja varmuutta työskentelyyn. Eripituisten Super-C-kaksoispiikin piikkien avulla saadaan aikaan KRONE-kampausvaikutus. Tämä rakenne varmistaa kasvimateriaalin tarkan pöyhimisen useidenkin käyttövuosien jälkeen.

Huippuluokan rehua
Keskitetyn heittosuunnan säätö varmistaa, ettei rehua joudu hukkaan pellon reunoilla. Kääntämällä keskellä̈ olevaa vipua oikealle tai vasemmalle voi valita heittosuunnan, jolloin kone levittää materiaalin pois pellon reunalta. Lisävarusteena on saatavissa hydraulinen säätö̈, jolloin heittosuunta valitaan kuljettajan paikalta. Lisäksi roottorin kallistusta eli heittokulmaa voi säätää ilman työkaluja, mikä mahdollistaa täydellisen mukautumisen kulloiseenkin kasvilajiin ja satomäärään. Esimerkiksi jyrkkä kulma sopii pöyhintään ja takaa rehun tehokkaan käsittelyn, kun taas kääntämiseen soveltuu paremmin hellävaraisempi loiva kulma.

KRONE-vetokolmio
Kone seuraa tarkasti traktoria jyrkimmissäkin kaarteissa kääntyvän vetokolmion avulla. Mitään ei jää pöyhimättä, ja voit esimerkiksi jatkaa pöyhintää edellisen kaistan vierestä tuhlaamatta aikaa päisteissä. Kuljetusasennossa koneen painopiste on matalalla ja kone on pienikokoinen, joten siirtyminen pellolta toiselle on turvallista ja koneen varastointi vie vain vähän tilaa.

 • Huoltovapaat, juoksevalla rasvalla voidellut vaihdelaatikot
 • OctoLink-nivelet takaa täyden tehon kaikissa asennoissa
 • Kestävät Super-C-piikit tarjoaa ihanteellisen rehun käsittelyn KRONE-kampausvaikutuksen avulla
 • Heittokulman säätö ilman työkaluja varmistaa erinomaisen rehun laadun
 • Vankkarakenteinen ja turvallinen liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot

  TuoteKrone KW 5.52 pöyhin
  Työleveys, (m)5,5
  Kuljetusleveys, (m)2,98
  Paino, (kg)680
  Tehontarve, (kW)18/25
  Teho pinta-alana, (ha/h)5,5
  Roottorien määrä, (kpl)4
  Piikkivarsia / roottori (kpl)7
  Heittokulma13°-19°
  Rengaskoko18/8.50 x 8