Krone KWT 1300 hinattava pöyhin
Tuotekoodi: BKKWT1300

Krone KWT 1300 hinattava pöyhin

Tuotekoodi: BKKWT1300

Tuotekuvaus

Krone KWT 1300 hinattava pöyhin
KRONEn KWT 1300 tuottaa laaturehua. Pöyhintä on ilo käyttää. Kone pöyhii 13,10 metrin leveydeltä yhdellä ajokerralla. Tehokas, mutta silti nurmen pintaa säästävä pöyhin on myös kompakti ja turvallinen liikenteessä.

KRONE-voimasiirtomekanismi
Krone tarjoaa korkealuokkaisia ja luotettavia pyöröpöyhimiä. Roottoreita pyörittävät suljetut, juoksevalla rasvalla voidellut huoltovapaat vaihdelaatikot takaavat luotettavan toiminnan ja pidemmän käyttöiän. Kokoontaittomekanismin voimansiirrot on toteutettu Kronen kehittämillä OctoLink-nivelillä. Siinä osa nivelen kahdeksasta sormesta ovat aina kosketuksista toisissaan antaen täyden tehon kaikissa asennoissa. OctoLink-järjestelmä tarjoaa jopa yli 180 asteen kääntökulman uloimmille roottoreille, jolloin kuljetuskorkeus jää matalaksi.

KRONE-roottorit
Pöyhimen kaksitoista 1,53 metrin halkaisijaltaan olevaa roottoria, joissa kussakin on 6 piikkivartta ovat ihanteellisia laadukkaan rehun tekoon. Reilusti limittyvät piikkivarret levittävät kasvimateriaalin tasaisesti kaikissa olosuhteissa mahdollistaen tasaisemman ja nopeamman rehun kuivumisen. Samalla, kun vankasta putkesta valmistetut piikkivarret yhdessä kestävien 9,5mm paksujen kaksoispiikkien kanssa tarjoavat luotettavuutta ja varmuutta työskentelyyn. Eripituisten Super-C-kaksoispiikin piikkien avulla saadaan aikaan KRONE-kampausvaikutus. Tämä rakenne varmistaa kasvimateriaalin tarkan pöyhimisen useidenkin käyttövuosien jälkeen.

Huippuluokan rehua
Kaikkien piikkien korkeutta voi säätää olosuhteita vastaavaksi nopeasti ja helposti koneen keskiosassa olevalla vanttiruuvilla. Lisävarusteena olevalla hydraulisella heitto-ohjaimella voit varmistaa, ettei rehua joudu hukkaan pellon reunojen yli. Kuljetuspyörästön pyörät ovat ohjautuvia ja ohjaavat piikkien mukautumista maanpinnan muotoihin kannatinpyörän tavoin. Pienihalkaisijaiset roottorit takaavat tasaisen levitystuloksen.

Vankka runko
Rungon lujat palkit kestävät laajan työleveyden aiheuttaman rasituksen. Rakennetta vahvistavat suojakehikkoon kulmittain asennetut poikittaistuet. Vankka rakenne paitsi täyttää turvallisuusmääräykset myös keventää puomeihin ja niveliin kohdistuvaa kuormaa.

 • Ensiluokkainen työjälki
 • Huoltovapaat, juoksevalla rasvalla voidellut vaihdelaatikot
 • OctoLink-nivelet takaa täyden tehon kaikissa asennoissa
 • Kestävät Super-C-piikit tarjoaa ihanteellisen rehun käsittelyn KRONE-kampausvaikutuksen avulla
 • Automaattinen kokoontaitto
 • Vankkarakenteinen ja turvallinen liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone KWT 1300 hinattava pöyhin
  Työleveys, (m)13,1
  Korkeus taitettuna, (m)2,45 (varastointi korkeus)
  Kuljetusleveys, (m)2,98
  Paino, (kg)2750
  Tehontarve, (kW)51/70
  Teho pinta-alana, (ha/h)13
  Roottorien määrä, (kpl)12
  Piikkivarsia / roottori (kpl)6
  Heittokulma13-19
  Roottorin halkaisija, (m)1,53
  Videot ja esitteet