CLAAS CARGOS 760 TREND
Tuotekoodi: CLAAS99501349

CLAAS CARGOS 760 TREND

Tuotekoodi: CLAAS99501349

Tuotekuvaus

CLAAS CARGOS KULJETUSVAUNU
CARGOS -sarja on yli 50 vuoden tuotekehityksen tulos, sarjaa on kehitetty monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla. CARGOS -sarja tarjoaa monipuolisia kuljetusvaunuja. Massojen siirtomäärien kasvaessa CARGOS -vaunut vastaavat erinomaisesti nykyaikaisen maatilan kuljetus tarpeisiin. Kuljetusvaunut on suunniteltu vakaiksi, turvalliseksi ja kestäviksi. Vaunut sisältävät kaksi pohjakuljetinta jotka tekevät vaunut tyhjentämisestä entistä turvallisempaa ja nopeampaa niin siilolla kuin aumalla.

CLAAS CARGOS 760 TREND
CLAAS CARGOS 760 TREND on kaksiakselinen nykyaikaisen maatilan monipuolinen kuljetusvaunu ja tilavuudelta 51 m³. Suuren tilavuutensa ansiosta CARGOS tarjoaa täyden kuljetustehon korjuuketjuun.

CARGOS -kuljetusvaunun etuja

 • Moduulirakenteinen alusta
 • Suuri kuormatilavuus ketterässä muodossa
 • Tukeva lavarakenne
 • Kaksi pohjakuljetinta
 • Nopea pohjakuljettimen ketjun kiristys
 • Nopea tyhjennys

  Tilava ja ketterä
  30° kulmaan kallistetun etulaidan ja taaksepäin avautuvan lavan kartiomuodon ansiosta kaikissa malleissa on maksimaalinen kuormatila. Vaunu on rakenteeltaan hyvin lyhyt ja se vakuuttaa hyvällä kääntyvyydellään, lisäkis kapea vetoaisa mahdollistaa suuren kääntökulman. Integroitu seisontatuki on suojassa vetopuomissa ja vaunua irrotettaessa käännetään vain tuki alas.

  Nopea ja kestävä
  Vaunun etuosan nostaminen nopeuttaa tyhjennystä merkittävästi. Kuormattu rehu putoaa suoraan taakse ja rehun poistuminen vaunusta nopeutuu. Lavan pohja on kuumasinkitty, joten se kestää korroosiota ja sen käyttöikä on pitkä. Neljän massiivisen purkuketjun murtolujuus on suuri. Pohjakuljettimen päädyissä olevat ketjupyörät varmistavat luotettavan ketjuohjauksen. Ketju puhdistuu jatkuvasti ketjupyörien avulla ja kasvijätteen puristuminen ketjun lenkkeihin on näin luotettavasti estetty.

  Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja tule tutustumaan ykkösluokkaisiin CLAAS CARGOS vaunuihin jo tänään!
 • Tekniset tiedot

  TuoteCLAAS CARGOS 760 TREND
  Tilavuus, (m³)51
  Kokonaispituus, (mm)11230
  Kokonaiskorkeus, (mm)3650- 3990
  Raideväli, (mm)2100
  Lavakoko, (mm)8740× 2360