Kuomu 110 cm JC310LM musta
Tuotekoodi: MGRKUO92M EAN: 6430049323947

Kuomu 110 cm JC310LM musta

Tuotekoodi: MGRKUO92M EAN: 6430049323947
Lisävarusteena näille tuotteille

Tuotekuvaus

Kotimaiset Juncar-kuomut valmistetaan HD-PE muovista rotaatiovalumenetelmällä kes­täviksi ja tasalaatuisiksi. Kuomu on kauttaaltaan sa­maa materiaalia, jolloin lämpölaajenemisesta aiheu­tuvat muodonmuutokset eivät aiheuta jännityksiä, eivätkä lämmönvaihtelut näin ollen aiheuta halkeamisen vaaraa. Kuomun reunaan valettu ontelopalkki jäykistää kuomua ja se on käytössä turvallinen myös tuulisissa olosuhteissa.

Kuomun jousikevennetty saranointi on toteutettu perävaunun lavan ulkopuolelle ja siten koko lavan sisätila on saatu tehokkaasti kuormauskäyttöön. Saranoinnin kiinnitys kuomuun on suunniteltu niin, että kuomu on todella nopea ja helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin, mikäli perävaunua täytyy käyttää välillä ilman kuomua. Jokaisessa Juncar-kuomussa on vakiovarusteena lukollinen kahva, jolla kuomu on nopeasti avattavissa ja suljettavissa sekä tarvittaessa myös lukittavissa. Niittaamalla kiinnitetty kak­soishuulitiiviste pitää vaunun sisältä siistinä kaikissa olosuhteissa.

Juncar-kuomun muotoilussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys ja käyttöolosuhteet. Pyöreän muotonsa ansiosta kuomun ilmanvastus on pieni ja näin säästetään vetoauton polttoaineen kulutuksessa. Muotoilun avulla on saatu myös minimoitua mahdollinen lumikuorman kertyminen kuomun päälle. Suomessa valmistettu Juncar-kuomu on turvallinen ja pitkäikäinen valinta.
Takuuaika 24 kk
Tuotepakkaus:

mitat: 140,0 cm (l) x 110,0 cm (k) x 305,0 cm (p)

paino: 65,00 kg