Keräävä harjalaite Stark KH2000S
Tuotekoodi: STARK50123

Keräävä harjalaite Stark KH2000S

Tuotekoodi: STARK50123

Tuotekuvaus

STARK –keräävä harjalaite on suunniteltu tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen teiden, katujen ja pihojen puhdistamiseen. Ne ovat uudistuneet tekniikaltaan, muotoilultaan ja väritykseltään. Harjalaitetta voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.

Tekniset tiedot

TuoteKeräävä harjalaite Stark KH2000S
Työleveys, mm2000
Paino, kg1100
Harjan lamelli, mm900
Roskasäiliön tilavuus, l700

S-mallin harjalaitteissa on suuremmat 900 mm lamellit, ja pääharjan työleveys on suuri. Sen ansiosta harjaus on kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Suuremmat lamellit nopeuttavat ja tehostavat harjausta. Lisäksi lamellien vaihtoväli pitenee, jolloin säästetään rahaa ja ympäristöä.

Keräävien harjalaitteiden matala muotoilu parantaa näkyvyyttä harjattavaan alueeseen ja lisää työturvallisuutta. Harjalaitteessa on suuri pohjasta tyhjennettävä roskasäiliö, joka on helppo ja nopea tyhjentää vaikka suoraan kuorma-auton lavalle.

Harjalaitteen suunnittelussa on otettu huomioon myös huollettavuus. Lamellien vaihtaminen on saatu uuden rakenteen ansiosta helpoksi ja nopeaksi. Kastelujärjestelmän avulla pöly saadaan tehokkaasti sidottua. Sivuharjalla saadaan lisää puhdistusleveyttä ja hankalatkin paikat kuten jalkakäytävien reunat helposti puhdistettua.

Harjattaessa harja liikkuu tukipyörien varassa, joka varmistaa lamelleille pitkän käyttöiän. Kelluvan pääharjan korkeutta voidaan säätää. Myös harjojen pyörimisnopeutta voidaan säätää portaattomasti.

Lisävarusteena on saatavana vasemman ja oikean puolen sivuharjat, sivuharjan hydraulinen nosto ja kastelujärjestelmä. Sovitekehikko on kiinnitetty ruuveilla joka mahdollistaa harjan käytön useissa peruskoneissa.