Alueaura Stark Relax 3400R
Tuotekoodi: STARK12002

Alueaura Stark Relax 3400R

Tuotekoodi: STARK12002

Tuotekuvaus

STARK Relax –alueaura on vahva Relax-yleisaura, joka soveltuu erinomaisesti taajama-alueiden kevyenliikenteenväylien, tieverkostojen ja piha-alueiden puhtaanapitoon varsinkin paikoissa, joissa on vaara osua lumessa oleviin esteisiin.

Tekniset tiedot

TuoteAlueaura Stark Relax 3400R
Työleveys, mm2530
Korkeus, mm1200
Paino, kg850
Kääntökulma, °+/-38

Aurassa on patentoitu Relax –teränlaukaisujärjestelmä, joka vapauttaa terän taakse, ja jousi palauttaa terän heti takaisin aurausasentoon. Näin Relax-järjestelmä estää auran ja peruskoneen rikkoutumisen sekä parantaa kuljettajan turvallisuutta.

Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin. Saatavana on myös maantiemalli (RR), joka on tarkoitettu suurimpiin aurausnopeuksiin.

Auran lumen heitto-ominaisuudet ovat erittäin hyvät siiven optimaalisen geometrian ja teräkulman ansiosta. Aura on vakaa työntää jämäkän rakenteensa, hyvän kelluntansa ja optimoidun painonsa ansiosta. Aurassa on pysty- ja vaakakellunta, joka takaa tasaisen aurausjäljen kovassakin nopeudessa. Aurattaessa aura liukuu vakaasti tukijalasten varassa. Maantiemallissa (RR) kellunta on toteutettu rungon ja siiven välissä olevalla kelluntapalkilla. Myös polanteen muodostus on vähäistä optimaalisen teräkulman ja painopisteensä vuoksi.

Kellunta on järjestetty erillisellä sovitekehikolla, joka on helposti vaihdettavissa toiseen jos käytetään samaa auraa useissa eri koneissa, mikä lisää auran monikäyttöisyyttä.

Auraa käännetään kahdella sylinterillä, aurauskulman ollessa +/- 38°. Maantiemallissa (RR) on normaalia suurempi kääntökulma +/- 42°. Törmäysten varalta auran hydrauliikka on suojattu paineenrajoitusventtiilillä.

Terävaihtoehtoja ovat tasa-, verkko- tai hammasterä. Kun risteyksiä on runsaasti, niin lisävarusteena saatavalla lumistopparilla saadaan tehokkaasti laadukasta jälkeä.