Kumiterä 300cm
Tuotekoodi: LHKUMI300

Kumiterä 300cm

Tuotekoodi: LHKUMI300

Tuotekuvaus

Kumiterä takalanaan 300cm 290/305 pulttijaolla

 • HUOM:Ei sisällä kuvan mukaisia kiinnitys pultteja ja levyä

  HAVEL kumiterä toimii mainiosti aurauskaluston teränä tehden siistiä ja pehmeää jälkeä. Kumiterä on parhaimillaan alku- ja lopputalvesta vähäisen lumen aikaan sekä loskakelillä. Kumi on materiaalina joustavaa, joten kumiterä mukautuu tien muotoon, jolloin se säästää kaikenlaisia pintoja rikkoutumiselta ja äkkipysähdykset jäävät historiaan.

  Kumiterä soveltuu moneen eri ympäristöön. Kaupunkialueella kaivonkansien ja erilaisten kivetysten yli ajettaessa se osoittaa miellyttävyytensä kovametalliterään verrattuna. Kumiterä suojaa katukivetyksiä ja pihalaatoituksia vahingoittumiselta ja ei kuluta tiemerkintöjä. Se myös vähentää huomattavasti meluhaittoja ollen lähes äänetön.

  Kumiterä toimii erinomaisesti myös nurmi- ja sorapinnoilla. Se ei vahingoita nurmikkoa, eikä raavi sorateitä. Kumiterä on lisäksi erittäin pitkäikäinen. Terän pystyy kääntämään ylösalaisin, jolloin sen käyttöikä tuplaantuu. HAVEL Kumiterä soveltuu mm. siipiauroihin, puskulevyihin ja perälevyihin.

  Kumiterät on valmistettu kierrätetyistä kuorma-auton renkaista. Kestävästä kumista tehdyt ja vahvalla teräsrakenteella tuetut kuorma-auton renkaat ovat oivallinen uusiomateriaali kovaa kulutusta kestäviin kumiteriin. HAVEL Kumiterät ovat turvallinen ja ympäristöystävällinen tuote tulokselliseen auraukseen.

 • Tuotepakkaus:

  mitat: 29,0 cm (l) x 2,0 cm (k) x 299,0 cm (p)

  paino: 10,00 kg