Paprikalajitelma
Tuotekoodi: HEI120722 EAN: 6430078120722
Kauniisti kotimainen logo

Paprikalajitelma

Tuotekoodi: HEI120722 EAN: 6430078120722

Tuotekuvaus

Valmiiksi esikasvatettu kotimainen paprikan taimi 12 cm ruukussa. Valikoimaan kuuluvat lajikkeet, 'Redskin', 'Lipari', 'Beluga Orange', 'Beluga Yellow' ja chilipaprika 'Apachen'. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

'Redskin' on matalakasvuinen lajike ja sopii hyvin ruukkukasvatukseen kasvihuoneeseen, parvekkeelle tai terassille. Hedelmät ovat kellonmuotoisia, keskikokoisia ja makeita.

'Lipari' on kestävä ja suosittu paprikalajike, joka sopii hyvin kasvatettavaksi kasvihuoneessa tai lasitetulla parvekkeella. Hedelmät ovat punaisia, suippoja ja makeita.

'Beluga Orange' paprikalajike sopii kasvatettavaksi kasvihuoneessa tai ulkona suojaisalla paikalla. Hedelmät ovat melko suuria, kellomaisia, makeita ja kauniin oransseja.

'Beluga Yellow' paprikalajike tuottaa kellomaisia, kauniin keltaisia ja aromikkaita hedelmiä. Lajike sopii kasvatettavaksi kasvihuoneessa tai ulkona suojaisalla paikalla.

Chilipaprika 'Apache' on runsaasti satoa tuottava matalakasvuinen chilipaprikalajike. 'Apache' - lajike sopii viljeltäväksi ruukussa esimerkiksi kasvihuoneessa tai lasitetulla parvekkeella. Hedelmät ovat keskikokoisia, punaisia ja melko tulisia.

Paprika viihtyy aurinkoisella ja lämpimällä paikalla. Kasvualustaksi sopii kuohkea ja ravinteikas puutarhamulta. Korkeat paprikalajikkeet kannattaa tukea esimerkiksi tukikeppien ja narujen avulla. Tasainen kastelu ja säännöllinen lannoitus varmistavat hyvän kasvun ja runsaan sadon.
Ominaisuudet
TuotePaprikalajitelma
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)yksivuotinen
Kasviryhmähyötykasvi
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Käyttötarkoitushyöty
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäruukun koko 12 cm