Verkkokaupan rekisteröitymisohjeet

Rekisteröitymisohje Hankkijan verkkokauppaan

Uuden asiakkaan rekisteröinti

1. Rekisteröityminen lähtee aina liikkeelle painamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa kirjaudu/rekisteröidy painiketta. Tämän jälkeen valitaan sininen laatikko: ”Rekisteröidy käyttäjäksi”.

 
Kirjaudu tai rekisteröidy sivun ylälaidasta oikealta.

2. Seuraavaksi tulee valita uusi vai vanha asiakas. Uusi asiakas tarkoittaa, ettei asiakkaalla ole minkäänlaista asiakkuutta aiemmin Hankkija Oy:ssä. Vanha asiakas tarkoittaa, että asiakkaalla on joko asiakasnumero tai asiakasnumero ja laskutustili auki Hankkija Oy:ssä. Jos olet vanha asiakas, siirry ohjeen kohtaan 10.

 
Rekisteröityminen, valitaan uusi tai vanha asiakas.

3. Asiakkaan tulee valita mihin asiakasryhmään kuuluu, jonka jälkeen alas aukeaa lomake, joka tulee täyttää. Kuluttaja-asiakkailta ei vaadita henkilötunnusta, mutta jos kuluttaja-asiakkaalla on tarkoitus avata laskutustili, niin henkilötunnus kannattaa täyttää palvelun sujuvuuden takia. Tietojen täyttämisen jälkeen tulee valita ”Luo Käyttäjätili”.

 
Rekisteröintiprosessi, asiakasryhmä ja käyttäjän tiedot
 
Rekisteröintiprosessi, henkilötiedot
 
Rekisteröitymisprosessi, osoite ja markkinointiluvat
 

4. Rekisteröitymisen jälkeen asiakas voi suoraan siirtyä laskutustilin avaukseen painamalla painiketta ”Hae laskutustiliä”. Muussa tapauksessa asiakas voi siirtyä kirjautumaan sivuille ja tilaamaan. Laskutustilin avauksen voi sähköisesti tehdä yksityishenkilöt, viljelijät sekä elinkeinonharjoittajat. Osakeyhtiöt, tilayhtymät ja kuolinpesät voivat avata laskutustilin täyttämällä verkkolomakkeen tästä.

 
Rekisteröitymisen jälkeen voi avata laskutustilin, siirtyä omiin sivuihin tai tilata uutiskirjeen.
 

5. Luottokaupan ehdot tulee hyväksyä.

 
Luottokaupan ehtojen hyväksyminen
 

6. Ennen laskutustilin tietojen syöttöä tulee kirjautua sisään juuri luoduilla tunnuksilla.

 
Laskutustilin avaus, ohjeet

7. Hyväksynnän jälkeen tulee suorittaa sähköinen vahva tunnistautuminen oman pankin tunnuksilla tai Mobiilivarmenteella, jotta Hankkija Oy voi varmistua tiliä hakevan asiakkaan henkilöllisyydestä.

 

8. Järjestelmä antaa luottopäätöksen.

 
Onnistunut laskutustilin avaus
 

Vanha Hankkijan asiakas

Jos asiakkaalla on asiakasnumero tai asiakasnumero ja laskutustili olemassa jo Hankkija Oy:ssä, niin rekisteröinnin alussa tulee valita ”Olen jo Hankkija Oy:n asiakas. Minulla on asiakasnumero/laskutustili olemassa.” Järjestelmä kysyy olemassa olevaa asiakasnumeroa. Tämän jälkeen asiakkaan tulee suorittaa vahva tunnistautuminen pankkitunnuksillaan. Tunnistautumisen jälkeen asiakkaan tulee syöttää haluamansa käyttäjätunnus ja salasana. Huomaathan käyttäjätunnuksen ja salasanan vaatimukset!

 
Vanhan asiakkaan rekisteröinti on nopeaa

Jos vanhalla asiakkaalla ei ole vielä laskutustiliä auki, niin sen hakuun pääsee menemällä omalle tilille profiilikuvakkeen vierestä. Tämän jälkeen ”Hae laskutustiliä” löytyy sivun ylä- ja alareunasta.

 
Oma tili löytyy sivun ylälaidasta oikealta.