Tomaatti Tanskan Vienti 12 cm ruukussa
Tuotekoodi: HEITANSK12
Kauniisti kotimainen logo

Tomaatti Tanskan Vienti 12 cm ruukussa

Tuotekoodi: HEITANSK12

Tuotekuvaus

Valmiiksi esikasvatettu tomaatin taimi 'Tanskan Vienti' 12 cm ruukussa.
Runkotomaatti 'Tanskan Vienti' on perinteinen ja suosittu lajike, joka sopii kasvatettavaksi kasvihuoneessa, lasitetulla parvekkeella, terassilla tai ulkona lämpimällä ja suojaisalla paikalla. Herkulliset tomaatit ovat punaisia ja keskikokoisia. Runkotomaattina 'Tanskan Vienti' tarvitsee tuen.

Tomaatin taimet voi istuttaa esimerkiksi suuriin ruukkuihin, istutusaltaaseen, valmiiseen kasvusäkkiin tai maahan. Taimia lannoitetaan hitaasti liukenevilla kestolannoitteilla tai kasteluveden mukana annettavalla kastelulannoitteella. Lannoitus on tärkeää, jotta sadosta tulisi mahdollisimman laadukas ja runsas.
Loppukesällä runkotomaatin taimet latvotaan neljännen tai viidennen tomaattitertun yläpuolelta, jotta taimen kasvu pysähtyy ja se jaksaa kypsyttää kaikki loput raakileet. Runkotomaateilta poistetaan lehtihankoihin muodostuvat "varkaat" ja alalehdet alimman raakiletertun alapuolelta. Tasainen kastelu, lämpötila ja ilmankosteus ovat tomaattikasvustolle tärkeitä, jotta tomaattisadosta tulisi mahdollisimman onnistunut.
Ominaisuudet
TuoteTomaatti Tanskan Vienti 12 cm ruukussa
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)yksivuotinen
Kasviryhmähyötykasvi
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiSolanum lycopersicum 'Tanskan Vienti'
Satoaikaheinä-elokuu
Käyttötarkoitushyöty