CLAAS ROLLANT 455 RC UNIWRAP
Tuotekoodi: CLRO455RCUW

CLAAS ROLLANT 455 RC UNIWRAP

Tuotekoodi: CLRO455RCUW

KAMPANJAHINTAAN! alk. 99 900,- (alv 0%) 30.6. saakka!

 

Tuotekuvaus

  • 20v-juhlavuoden kunniaksi kalvosidonta nyt -50%! (Kampanja on voimassa 30.9.2022 asti)

    ROLLANT 455 RC UNIWRAP

    Paalaus on erinomainen säilörehun korjuu vaihtoehto monelle tilalle. Yhdistelmäpaalaimella työvoiman tarve on vähäinen ja ketju toimii tästä huolimatta tehokkaasti. Paalauksessa massan siirto tilakeskukselle ei ajoitu yhtäikaisesti sesongin kanssa jolloin korjuu tulisi tapahtua. Säilörehupaaleja voidaan varastoida lohkolle ja siirtää pidemmällä aikavälillä tilakeskukselle, eikä tämä häiritse säilöntää tai rehun laatua. Yhdistelmäpaalaimella tiivis paali siirtyy nopeasti käärintäpöydälle ja muovituksen jälkeen säilörehupaalit ovat ilmatiiviissä tilassa, jolloin paalit säilyvät erinomaisesti ja rehun laatu pysyy hyvänä.

    KÄTTÖMUKAVUUS JA TEHO

    ROLLANT 455 RC UNIWRAP -yhdistelmäpaalaimissa on markkinoiden nopein käärijä. Säilörehun säilönnän kannalta tiiviit paalit ovat ensiarvoisen tärkeitä. Uusien paalaimien teloja on yhä vahvistettu jolloin telojen käyttöikä on pidempi ja säilörehupaalista saadaan tiiviimpiä. Paalaimen tehosta kertoo edelleen paalin siirron nopeus, paali siirtyy vain 12 sekunnissa kammion avaamisesta kammion sulkeutumiseen. Nopeammalla siirtymällä säästetään aikaa ja rahaa. 67% tai 82 % esikiristys varmistaa paalien ilmatiiviin käärinnän ja vähentää kalvon kulutusta. Roottorissa 25 terää on varmistamassa optimaalisen säilörehun silppuuntumisen

    LUOTETTAVUUS

    Yhdistelmäpaalainta on kehitetty pitkäjänteisesti huomioiden asiakaskokemukset. Kehitystyön tuloksena on saatu erittäin luotettava kumppani säilörehun korjuuseen. Viimeisimpänä uudistuksena mm. vahvistetut telat. Paalaimissa on lisäksi aina reilusti mitoitetut longife-ketjut.

    Parempi paalin tiivistys MPS PLUS -järjestelmän avulla

    ROLLANT 455 RC UNIWRAP on varustettu vakiona MPS PLUS-järjestelmällä, joka varmistaa kivenkovat paalit sekä tiiviin paalin ytimen. Paalin muodostuksen alussa kolme MPS-telaa ovat sisäänpäin työntyneenä paalikammiossa. Paalikoon kasvaessa telat työntyvät ylöspäin ääriasentoonsa. Järjestelmän ansiosta paali lähtee heti alusta pyörimään ja tiivistyminen alkaa nopeasti. Tiiviitä paaleja saadaan myös suurilla ajonopeuksilla.

    Kalvosidonta
    Koska rehun laatu on yksi tärkeimmistä tekijöistä karjatalouksissa, CLAAS tarjoaa verkkosidonnan ohella nyt myös kalvosidonnan ROLLANT 400 UNIWRAP'in myötä. Näin saavutetaan säilörehun parempi säilyvyys ja rehun hävikki vähenee. Uuden sidontajärjestelmän ansiosta tarvitaan ainoastaan yhtä materiaalia, joka helpottaa jätteiden käsittelyä.

    Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja tule tutustumaan ykkösluokkaiseen ROLLANT 455 RC UNIWRAP -paalaimeen jo tänään!
  • Tekniset tiedot
    TuoteCLAAS ROLLANT 455 RC UNIWRAP
    Paalin halkaisija, (mm)1250 - 1350
    Paalin leveys, (mm)1200
    Paino, (kg)5800
    Koneen pituus, (mm)6990
    Koneen leveys, (mm)2955
    Koneen korkeus, (mm)3250
    Noukkimen työleveys, mm2100
    Tehontarve, (kW/hv)107/145
     
     
    Liittyvät tuotteet