Krone Swadro TC 1570 -karhotin
Tuotekoodi: BKSTC1570

Krone Swadro TC 1570 -karhotin

Tuotekoodi: BKSTC1570

Tuotekuvaus

Krone Swadro TC 1570 -karhotin
Swadro TC 1570 on markkinoiden levein neliroottorinen karhotin 15,7 metrin työleveydellään. V-runko ja monipuoliset toiminnot varmistavat tehokkaan ja turvallisen työskentelyn.

Uniikki V-runko tuo vakautta
Krone on tuonut 6-roottorisessa Swadro TC 2000:ssa toimivaksi todetun V-rungon nyt myös 4-roottoriseen karhottimeen. V-rungon etukulmissa olevat, vapaasti kääntyvät tukipyörät tekevät karhottimesta poikkeuksellisen vakaan – riippumatta siitä, montako roottoria on ilmassa. Päisteissä ja kiilapaikoissa voidaan siis ajaa nopeammin ilman, että karhotin vaappuu holtittomasti. Kuljettaja voi halutessaan nostaa vain toisen puolen roottorit ilmaan, ja säätää työleveyttä molemmille puolille erikseen.

Uudistettu ISOBUS-ohjaus
Swadro TC 1570 on ensimmäinen kone jossa on Kronen uudistettu ISOBUS-käyttöliittymä. Näytön animaatiot, uudistetut kuvakkeet ja välilehtiin perustuva valikkorakenne tekevät koneen käytöstä entistäkin intuitiivisempaa. Näkymäksi voidaan valita joko tumma tai vaalea tila makusi mukaan.
Työskentelyn aikana karhotinta on helpointa käyttää joko traktorin AUX-N-yhteensopivalla ajokahvalla tai lisävarusteena saatavalla CCI A3 -ajokahvalla, joihin koneen toiminnot voidaan ohjelmoida.

Automaattiset toiminnot helpottavat työtä
  • Karhotuskorkeusautomatiikka: karhottimessa on kaksi muistipaikkaa karhotuskorkeudelle, joiden välillä voidaan siirtyä napin painalluksella. Kilpailijoiden hydraulisista korkeussäädöistä poiketen Krone käyttää karamoottoreita, joiden ansiosta säätö on millintarkka.
  • Karhonleveysautomatiikka: kuljettaja määrittää halutun karhonleveyden, ja automatiikka käyttää työleveyssäätöä ja kuljetusasentoa siten, että karhonleveys pysyy aina haluttuna.
  • SectionControl-lohkoautomatiikka: lisävarusteena saatava lohkoautomatiikka tekee nurmiketjun haastavimman koneen ajamisesta helppoa kuin heinän teko. Päistekierroksen jälkeen automatiikka nostaa ja laskee roottoreita yksitellen paikkatiedon perusteella, sen mukaan mistä on jo ajettu.

    Lift-piikit varmistavat puhtaat karheet
    Krone on kehittänyt karhottimiinsa niin kutsutut Lift-piikit. Piikki on muotoiltu siten, että se nostaa karhotettavaa materiaalia ylös maasta, sen sijaan että sitä vedettäisiin maata vasten. Kronen testeissä onkin todettu, että Lift-piikkien ansiosta karheeseen päätyy yhtä vähän multaa kuin noukinkarhottimilla. Piikki on melko paksu ja sen jousi on suunniteltu siten, että piikin kärki pitää korkeutensa vaikka piikki taipuisi taaksepäin. Näin varmistetaan, että kaikki korret päätyvät karheeseen.

    Hyvä karhonmuoto ilman säädöntarvetta
    Jokaisessa roottorissa on Dura-Max-ohjainrata, joka ohjaa piikkien kallistumista roottorin pyöriessä. Karkaistu ohjainrata on pitkäikäinen, ja myös roottorin vaihteisto on huoltovapaa. Ohjainradan muoto on poikkeuksellisen jyrkkä, minkä ansiosta roottori luovuttaa materiaalin aina samassa kohdassa, riippumatta sen määrästä tai ominaisuuksista. Näin saadaan muodostettua kuohkea ja reunoille asti tasapaksu karhe, joka on korjuukoneelle helppoa nieltävää. Eturoottorit pyörivät 25 % nopeammin ja heittävät materiaalia keskemmälle, jotta takaroottorit toimisivat tehokkaasti suuriakin satoja karhotettaessa.

    Jet Effect -ripustus
    Roottorit on ripustettu pituussuunnassa painopisteen etupuolelta, eli ripustus on vetävä. Tämä varmistaa hyvän maanpinnanseurannan, ja muuttaa roottorin käyttäytymistä päistenostoissa. Roottorin etureuna nousee aina ensimmäisenä ja laskeutuu viimeisenä, minkä ansiosta piikit eivät raapaise maata päisteissä. Sivuttaissuunnassa ripustus on painopisteen keskeltä, mikä varmistaa tasaisen painojakauman kaikissa roottorin asennoissa.

  • Tekniset tiedot
    TuoteKrone Swadro TC 1570 -karhotin
    Työleveys, (m)11,0-15,7
    Kuljetusleveys, (m)2,99
    Koneen paino, (kg)7400
    Tehontarve, (kW/hv)81/110
    Roottorin halkaisija, (m)3,8
    Roottorin rengaskoko16/9,50x8
    Roottorit4 kpl
    Karhon leveys, (m)1,4-2,9
    Videot ja esitteet

    Vakiovarusteet

    • ISOBUS-ohjaus (tarvittaessa terminaali ostettava erikseen)
    • LS-hydrauliikka
    • Renkaat 800/35 R 22.5
    • Ilmajarrut
    • Kuljetuspyörien akselissa hydraulinen korkeussäätö
    • Laajakulmanivelakseli 1 3/8" 6-uraisella kiinnityksellä
    • Omat vapaa- ja ylikuormakytkimet jokaiselle roottorille
    • 15 piikkivartta per roottori, edessä 4 ja takana 5 piikkiparia per piikkivarsi
    • Automaattinen karhonleveydensäätö
    • Karhotuskorkeudelle 2 muistipaikkaa
    • Hydraulisesti taittuva keskipressu
    • Roottorien hydraulinen kevennys ja vaimennus (päaisteasennossa)
    • 6 tukipyörää per roottori
    • LED-maantievalot ja varoituspaneelit
    • LED-työvalot