Hapotinpaketti ajosilppuriin, 103553
Tuotekoodi: RL103553

Hapotinpaketti ajosilppuriin, 103553

Tuotekoodi: RL103553
Vaihtoehtoiset tuotteet

Tuotekuvaus

Hapotinpaketti ajosilppuriin

Toimitussisältö:

Happowa Spreader 30 -hapotin sisältää pumppuyksikkö, Spreader-ohjain, välikaapeli 10 m, virtakaapeli

Varusteet:
Sisältää imuputki IBC-konttiin (19 mm), ohjausrele, tippumisenestoventtiili, letkut (∅ 16 mm 12 m, ∅ 19 mm 5 m), klemmarit 8 kpl

Silppurisuutinsarja Ø 16 mm letkulle:
Sisältää 2 pistesuutinta, joiden reikäkoko on Ø 4 mm (poraamalla helposti suurennettavissa reikäkokoon Ø 6 mm) Letkusuodatin Ø 19 mm

Ajosilppurissa vaadittava pumppausteho on n. 10–30 l/min, ja siksi oikea hapotin ajosilppuriin on useimmiten Happowan järein hapotinmalli, Spreader 30, joka yltää pumppausteholtaan jopa 30 litraan minuutissa. Spreader-hapottimissa on elektroninen ohjain, jolla virtausmäärän säätö ja seuranta onnistuu tarkasti ja vaivattomasti.

Ajosilppurin tuotepaketti sisältää myös ohjausreleen. Ohjausreleen avulla hapotin voidaan kytkeä ajosilppurin ohjaukseen, jolloin ajosilppuri huolehtii hapottimen kytkemisestä päälle ja pois päältä.

Silppurisuutinsarja sisältää kaksi pistesuutinta, jotka asennetaan joko ajosilppurin kammioon tai torven päälle siten, että säilöntäainesuihku kohdistuu tasaisesti rehumassaan.

Tippumisenestoventtiiliä tarvitaan aina silloin, kun suuttimet asennetaan säiliön nestepinnan alapuolelle. Usein tippumisenestoventtiiliä käytetään kuitenkin myös ajosilppurin torven yläpäässä, jolloin letkusto ei pääse tyhjenemään hapottimen ollessa sammuksissa. Tällöin pumppaus myös käynnistyy pysäytyksen jälkeen nopeammin uudelleen. Näin käytettynä tippumisenestoventtiili ehkäisee myös työkoneen ilmavirran aiheuttamaa nesteen suihkuamista.

Oem-numero: 103553