Spreader 30 hapotin, 103440
Tuotekoodi: RL103440

Spreader 30 hapotin, 103440

Tuotekoodi: RL103440
Vaihtoehtoiset tuotteet

Tuotekuvaus

Spreader 30 hapotin sisältää pumppuyksikön, Spreader-ohjaimen, välikaapelin (10 m) ja virtakaapelin.

Tehokas Spreader 30 -hapotin, jonka pumpun toiminta-alue on 2–30 l/min, soveltuu erinomaisesti myös suuren korjuukapasiteetin omaaviin ajosilppureihin. Laitteessa on elektroninen virtausanturi, jonka mittaama virtausmäärä näkyy reaaliajassa ohjaimen näytössä. Ohjain kulkee mukanasi traktorin tai ajosilppurin ohjaamossa, ja sen avulla säädetään virtausmäärää ja tarkkaillaan säilöntäaineen kulutusta.

Hapottimessa on kaksi määrälaskuria, joten voit seurata kulutusta esim. kuorma- ja astiakohtaisesti. Voit esimerkiksi tarkistaa nopeasti, riittääkö astiassa jäljellä oleva aine vielä yhteen kuormaan vai pitääkö säilöntäainetta hakea ensin lisää.

Spreader-hapottimen pumppua on mahdollista ohjata asentamalla rajakatkaisin esim. noukkimeen tai käyttämällä työkoneesta tulevaa signaalitietoa, jolloin rajakatkaisin huolehtii pumppauksen käynnistämisestä ja sammuttamisesta. Huomaa, että korjuukoneen signaalidataa käytettäessä ohjausrele on pakollinen varuste.

Tuotteen tekniset tiedot: Pumppausteho 2-30 l/min Käyttöjännite 12 v Maksimivirrankulutus 20 A Maksimipaine 3 bar Maksimi-imukorkeus 2 m Imulinjaston letkut Ø 19 mm ja painelinjan Ø 16 mm

Oem-numero: 103440