CLAAS TORION 644 SINUS pyöräkuormaaja
Tuotekoodi: CLTO644S

CLAAS TORION 644 SINUS pyöräkuormaaja

Tuotekoodi: CLTO644S

Leasing alkaen 1200 €/kk (alv 0%)

 

Tuotekuvaus

CLAAS TORION 644 SINUS
Ketterät ja tehokkaat monikäyttöiset TORION SINUS mallit soveltuvat erinomaisesti suurten kuormien siirtoon pienissä tiloissa. Runko-ohjauksen ja ohjaavan taka-akselin yhdistelmä tekee koneista erittäin hyvin kääntyviä. 644 on SINUS-mallisarjan keskimmäinen kone 6 390 kg:n käyttöpainollaan ja 4 430 kg:n nostovoimallaan.

Siirrä yhä enemmän materiaalia lyhyessä ajassa, aseta paaleja korkeaan pinoon, nosta raskaita kuormia ahtaissa tiloissa - TORION SINUS'issa on kaikki mikä tekee päivästäsi tuottavamman. Väkevän työhydrauliikan ansiosta selviät kaikista taakoista samalla, kun SMART LOADING kuljettajaa avustava järjestelmä varmistaa tehokkaat kuormausjaksot ja vähentää kuljettajan rasitusta.

Aisaston Z-kinematiikka vakuuttaa suurella murtovoimallaan ja kaatonopeudellaan. 644-mallin kauhan kääntökohdan enimmäiskorkeus on vakioaisastolla 3 435mm ja High-Lift aisastolla 3 785mm. Aisaston liikkeitä hallitaan helposti kyynärnojaan integroidulla monitoimikahvalla/joystickillä. Kyynärnoja seuraa istuimen liikkeistä, jolloin aisaston ohjaus onnistuu ongelmitta kaikissa tilanteissa. Aisaston vankkarakenteiselle työvarustekannattimelle on hyvä näkyvyys ohjaajan paikalta. Pitkäikäinen, hydraulisella lukitukselle olevan kannatin vaatii kaiken lisäksi vain vähän huoltoa.

Vahva, taloudellinen ja puhdas
TORION SINUS pyöräkuormaaja tuottaa paljon ja kuluttaa vähän. Pyöräkuormaaja on varustettu 54 kW tuottavalla luotettavalla 4-sylinterisellä Yanmar moottorilla. Hukkaportilla varustettu turbo parantaa selkeästi ajovoimansiirron dynamiikkaa. Pakokaasut puhdistetaan vain hiukkassuodattimella (DPF) ja siihen integroidulla hapetuskatalysaattorilla (DOC), jolloin ureaa käytävää SRC-teknologiaa ei tarvita.

SMART LOADING on CLAAS’in kehittämä kuljettajaa avustava järjestelmä kuormaintöihin. Nostokorkeuden rajoitus ja kauhan palautus auttavat sinua, kun kuormausmäärät ovat suuria ja toimenpiteet toistuvia. Nostokorkeuden rajoituksessa aisaston nousee tarkasti ohjelmoituun kaatokorkeuteen ja laskee oikeaan täyttökorkeuteen. Automaattinen kauhan palautus taas auttaa töissä, joissa kauhaa käytetään aina samassa tasossa maanpintaa nähden. Kun asento on kerran säädetty, asettuu aisasto siihen automaattisesti. SMART LOADING järjestelmä vähentää käden ja käsivarren rasitusta sekä työvarusteen kulumista vähentyvien liikkeiden ansiosta.

SMART SHIFTING ajovoimansiirto
TORION SINUS'in hydrostaattinen ajovoimansiirto on liitetty yhteen kahden alueen vaihteiston kanssa. Nopeusalue valitaan kytkimellä ja ajonopeus säädetään portaattomasti ajohallintapolkimella. Vaikeat, vedon keskeyttävät vaihtokohdat ovat historiaa. Mikään muu pyöräkuormaaja tässä painoluokassa ei ole yhtä nopea kuin TORION SINUS. 40 km/h huippunopeus säästää aikaa, kun käyttökohteet ovat etäällä toisistaan. Käsikäytöllä ohjattava tasauspyörästön lukko varmistaa pidon vaikeissakin maastoissa.

Pieni kääntösäde
Pienet tilat vaativat ketteriä pyöräkuormaimia suurella hyötykuomalla ja parhaalla mahdollisella vakaudella ja kaatovarmuudella. Kuormaajaa ohjataan runkonivelen lisäksi takapyörien avulla. Kaksi ohjausvartta yhdistää koneen etuosan taka-akselin päätyihin, jolloin takapyörät kääntyvät yhdessä runko-ohjauksen kanssa. Tämän ansiosta kone tarvitsee tavallista pyöräkuormaajaa pienemmän tilan kääntyäkseen. Koska runkonivel kääntyy vähemmän, on kone myös vakaampi, turvallisempi ja sillä voidaan nostaa raskaampia kuormia.

Kysy lisää CLAAS pyöräkuormaajista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS TORION 644 SINUS pyöräkuormaaja
Paino, (kg)6 390
Moottorin teho, (hv/kW)73/54
Moottorin tyyppi3,32 l, 4-sylinterinen Yanmar
AjovoimansiirtoHydrostaattinen (2-nopeusaluetta)
Polttoainesäiliö, (l)90
Ureasäiliö, (l)-
Hydrauliikkaöljy, (l)102
Kauhakuorma max., (kg)4 430
Videot ja esitteet