Hankkija Oy aloittaa Kubotan jälleenmyynnin

Hankkija aloittaa Kubotan kiinteistö- ja ympäristökoneiden ja varaosien myynnin, sekä huoltopalveluiden tarjoamisen Suomessa 1.10.2021 alkavalla sopimuksella. Kubotan edustuksen myötä Hankkijan konemallisto on markkinoiden vahvimpia ja Hankkija pystyy vastaamaan entistä paremmin kiinteistöhuollon ja ympäristörakentamisen ammattilaisten tarpeisiin tarjoamalla koko koneketjun osaamisen koneista jälkimarkkinointipalveluihin.

Japanilainen Kubota tunnetaan ensiluokkaisista moottoreista ja koneista kautta
maailman. Kubota edustaa koneissa alan huippua niin laadullaan, ominaisuuksillaan
kuin koneiden pitkäikäisyydelläänkin.

”Yhteistyö Kubotan ja koneita maahan tuovan Stokker Oy:n kanssa on meille tärkeää ja merkittävää. Olemme valinneet parhaat kumppanit ja tuotteet palvellaksemme asiakkaitamme, jotta he voivat kehittää ja tehostaa omia toimintojaan. Tuotteissa ja kumppaneissa tehokkuus, pitkäikäisyys ja kokonaisvaltainen laatu ovat olleet tärkeimmät valintakriteerimme. Kun tähän lisätään Hankkijan tehokkuus ja osaaminen myynnissä ja jälkimarkkinoinnissa, niin uskallan sanoa, että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parasta kokonaispalvelua”, kertoo Hankkijan myyntipäällikkö Kari Kahilainen.
”Yhteistyö on molemmille yrityksille ja koko alueen konekaupalle monella tapaa merkittävää. Stokkerin kannalta uusi yhteistyökuvio on arvokas, kun saamme jälleenmyyjäksemme valtakunnallisesti todella vahvan toimijan”, toteaa Stokkerin toimitusjohtaja Tomi Niemi. Konseptiin sopii hyvin, että myös huolto- ja varaosatoimintaa vahvistaa jatkossa Hankkijan kattava jälkimarkkinointiverkosto

Lisätietoja:
Kari Kahilainen, Hankkija Oy, myyntipäällikkö, kari.kahilainen@hankkija.fi, p. 010 768 3047