CLAAS TORION 1611 P pyöräkuormaaja
Tuotekoodi: CLTO1611P

CLAAS TORION 1611 P pyöräkuormaaja

Tuotekoodi: CLTO1611P

Leasing alkaen 2700 €/kk (alv 0%)

 

Tuotekuvaus

CLAAS TORION 1611 P

P on tehon merkki. Uudet keskisarjan TORION-pyöräkuormaajamallit on erityisesti kehitetty kovaan siilokäyttöön. Tehokas ajovoimansiirto, kuten lisätty moottori- ja hydrauliikkatehokin nostavat tehokkuutesi uudelle tasolle.

Z-kinematiikka optimoidulla vakaajatoiminnolla soveltuu kaikkiin kuormaustöihin. Optimoitu vakausjärjestelmä estää kuorman putoamisen haarukkapiikeiltä. Kun tarvitset tilallasi erityisen korkeita kuormauskorkeuksia, voidaan TORION lisävarusteena varustaa High-Lift-aisastolla. Sillä saavutat vaikuttavan 4,52 metrin kauhan kääntökorkeuden. Kauhan kääntökohdan enimmäiskorkeus on vakioaisastolla 3,98 m.

Enemmän tehoa moottorissa ja hydrauliikassa
Vääntävä, 6-sylinterinen, iskutilavuudeltaan 6,8 litran moottori tuottaa 252 hevosvoiman enimmäistehon, tehden TORION 1611 P-mallista keskikokoluokan huippumallin. TORION:in moottori on asennettu koneen takaosaan ja se toimii samalla vastapainona. Koneen painopiste sijoittuu matalalle, taakse. Tämä mahdollistaa suuret kaatokuormat ilman lisäpainojen käyttöä. Moottorin tehon myötä on myös hydrauliikan teho kasvanut. TORION 1611 P / 1611-mallien hydrauliikan tuotto on vakiona 200 l/min. Hydrauliikan täysi teho saavutetaan jo alhaisella moottorin kierrosnopeudella. Teet työsi selvästi nopeammin ja tehokkaammin suurilla vääntömomenteilla sekä säästät polttoainetta.

SMART LOADING on CLAAS:in kehittämä kuljettajaa avustava järjestelmä kuormaintöihin. Nostokorkeuden rajoitus ja kauhan palautus auttavat sinua, kun kuormausmäärät ovat suuria ja toimenpiteet toistuvia. Nostokorkeuden rajoituksessa aisasto nousee tarkasti ohjelmoituun kaatokorkeuteen ja laskee oikeaan täyttökorkeuteen. Automaattinen kauhan palautus taas auttaa töissä, joissa kauhaa käytetään aina samassa tasossa maanpintaan nähden. Kun asento on kerran säädetty, asettuu aisasto siihen automaattisesti. SMART LOADING järjestelmä vähentää käden ja käsivarren rasitusta sekä työvarusteen kulumista vähentyvien liikkeiden ansiosta.

Portaaton, hydrostaattinen VARIPOWER ajovoimansiirto
Nerokas VARIPOWER ajovoimansiirto helpottaa työtäsi. Portaattoman hydrostaatin avulla hallitset konetta helposti kaikilla nopeusalueilla ja säädät työntövoimaa tarkasti. Koneen nopeus kiihtyy ilman keskeytystä kaikilla nopeusalueilla. Ajonopeus ja työntövoima sovitetaan jatkuvasti yhteen. Automaattinen kierrosnopeuden alennus vähentää polttoaineen kulutusta, säilyttäen dynaamisen ajon.

Ketterä kääntösäde
Pienen kääntösäteensä ansiosta TORION:in ketteryys säilyy kaikissa tilanteissa. Etu- ja takavaunun välillä on kaksi 2-toimista ohjaussylinteriä, jotka mahdollistavat 40° kääntökulman molemmin puolin. Akselien vahva rakenne ja itsekytkeytyvä tasauspyörästön lukko 45 % lukituksella tekee työstä turvallisen vaikeimmissakin olosuhteissa.

Mukava ohjaamo ihanteellisella näkyvyydellä
Sinulla on esteetön näkyvyys työvarustekannattimelle pyöristetyn tuulilasin ansiosta. TORION:in vahvat LED-työvalot valaisevat 360° koneen ympärillä. Ohjaamon sisällä selkeä 9 tuuman kosketusnäyttö on hyvin käsillä ja monitoimivipu on integroitu kyynärnojaan. Molempien käyttö on varmaa ja intuitiivista.

Kysy lisää CLAAS pyöräkuomaajista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS TORION 1611 P pyöräkuormaaja
Paino, (kg)15200
Moottorin teho, (hv/kW)228/168
Moottorin tyyppi6,8 l, 6-sylinterinen DPS
AjovoimansiirtoPortaaton, hydrostaattinen ja täysautomaattinen VARIPOWER ajovoimansiirto
Polttoainesäiliö, (l)205
Ureasäiliö, (l)20
Hydrauliikkaöljy, (l)180
Kauhakuorma max., (kg)9400