CLAAS TORION 1913 pyöräkuormaaja
Tuotekoodi: CLTO1913

CLAAS TORION 1913 pyöräkuormaaja

Tuotekoodi: CLTO1913

Leasing alkaen 2890 €/kk (alv 0%)

 

Tuotekuvaus

CLAAS TORION 1913

TORION 1913 kuuluu Claas-pyöräkuormaajamalliston suuriin malleihin. Suuret mallit vakuuttavat huippuluokan varusteilla ja sopivat ihanteellisesti suurien materiaalimäärien siirtoon, esim. biokaasulaitoksissa tai maatalouden urakointikäytössä.

Tehokas ja kestävä CLAAS POWER SYSTEMS -voimansiirtojärjestelmä
Suuren kokoluokan TORION:eissa on tehokkaat 4-sylinteriset Liebherr-moottorit. TORION 1913-mallin moottori tuottaa 222 hevosvoiman nimellistehon, ja saavuttaa enimmäissuorituskykynsä jo 1100 r/min kierrosnopeudella. Matalakierroksiset moottorit varmistavat, että kuormaus tehdään aina polttoainetta säästäen, optimoidulla moottorin kierrosnopeudella. Älykäs DYNAMIC POWER -ohjausjärjestelmä sovittaa moottoritehon automaattisesti tehontarpeen mukaan. Ajat aina ihanteellisen tehokäyrän mukaan ja voit hyödyntää jopa 20 % suuremman työntövoiman.

Voimakas kiihtyminen ja pehmeä hidastaminen
CMATIC-moottori-vaihteistohallinta tukee sinua kaikissa olosuhteissa ja kaikissa töissä. Portaaton, muuttuvatehoinen vaihteisto yhdistää hydrostaattisen ja mekaanisen voimansiirron edut. Vaihteisto mahdollistaa voimakkaan kiihdytyksen kaikilla nopeusalueilla ilman kytkentä- ja työntövoiman keskeytyksiä.
 • Hyvä hyötysuhde kaikissa kuormaustöissä
 • Hyvä tehokkuus polttoaineen kulutuksen pysyessä matalana
 • Parempi ajomukavuus helpon käsiteltävyyden ansiosta

  Nosta korkeammalle ja nopeammin
  Suuren kokoluokan TORION:in aisasto ja kinematiikka on uudistettu alusta saakka. Molemmilla vakioaisastoilla nostat kauemmas ja korkeammalle kuin mitä edellisellä pyöräkuormaajalla olisit voinut kuvitellakaan.
 • Maatalouskinematiikka on ihanteellinen monipuoliseen maatalouskäyttöön. Suuret kannatusvoimat sallivat vaivattoman käytön suurillakin kuormilla ja painavilla työvarusteilla.
 • Selkeä Z-kinematiikka soveltuu kaikkiin kuormaustöihin. Kauha täytetään nopeasti ja helposti.

  Kun tarvitset tilallasi erityisen korkeita kuormauskorkeuksia, voidaan sekä maatalous- että Z-kinematiikka varustaa High Lift-aisastolla. Tällöin kauhan enimmäiskääntökorkeus on 4,7 metrin korkeudella (Z-kinematiikka).

  SMART LOADING -avustava järjestelmä automatisoi kuormaustoimintoja ja vähentää jatkuvasti omaa rasitusta. Se sovittaa täydellisesti yhteen kaikki kuormausjakson toiminnot ja optimoi ne. Kun toiminto kerran on säädetty, se toimii sen jälkeen automaattisesti.

  Mukavaa, tehokasta työntekoa
  Tilava ohjaamo tarjoaa parhaat olosuhteet mukavaan, turvalliseen ja tuottoisaan työntekoon pitkinäkin työpäivinä. Sinulla on esteetön näkyvyys työvarustekannattimelle. TORION:in vahvat LED-työvalot valaisevat 360° koneen ympärillä. Selkeä 9-tuumainen kosketusnäyttö on hyvin käsillä ja monitoimivipu on integroitu kyynärnojaan. Molempien käyttö on intuitiivista.

  Kysy lisää CLAAS pyöräkuomaajista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS TORION 1913 pyöräkuormaaja
  Paino, (kg)19000
  Moottorin teho, (hv/kW)222/163
  Moottorin tyyppi7,01 l, 4-sylinterinen Liebherr
  AjovoimansiirtoPortaaton, täysautomaattinen CMATIC ajovoimansiirto
  Polttoainesäiliö, (l)280
  Ureasäiliö, (l)67,5
  Hydrauliikkaöljy, (l)175
  Kauhakuorma max., (kg)11500