CLAAS TORION 2014 pyöräkuormaaja
Tuotekoodi: CLTO2014

CLAAS TORION 2014 pyöräkuormaaja

Tuotekoodi: CLTO2014

Leasing alkaen 3300 €/kk (alv 0%)

 

Tuotekuvaus

CLAAS TORION 2014

TORION 2014 kuuluu Claas-pyöräkuormaajamalliston suuriin malleihin. Kun haluat siirtää suuria määriä, tarvitset pyöräkuormaajan, joka vastaa asetettuja vaatimuksia ja joka soveltuu juuri sinun käyttöön. Suuren teholuokan TORION:illa saat yhä enemmän irti tilastasi.

Tehokas ja kestävä CLAAS POWER SYSTEMS -voimansiirtojärjestelmä
Suuren kokoluokan TORION:eissa on tehokkaat 4-sylinteriset Liebherr-moottorit. TORION 2014-mallin moottori tuottaa 249 hevosvoiman nimellistehon, ja saavuttaa enimmäissuorituskykynsä jo 1150 r/min kierrosnopeudella. Matalakierroksiset moottorit varmistavat, että kuormaus tehdään aina polttoainetta säästäen, optimoidulla moottorin kierrosnopeudella. Älykäs DYNAMIC POWER -ohjausjärjestelmä sovittaa moottoritehon automaattisesti tehontarpeen mukaan. Ajat aina ihanteellisen tehokäyrän mukaan ja voit hyödyntää jopa 20 % suuremman työntövoiman.

Voimakas kiihtyminen ja pehmeä hidastaminen
CMATIC-moottori-vaihteistohallinta tukee sinua kaikissa olosuhteissa ja kaikissa töissä. Portaaton, muuttuvatehoinen vaihteisto yhdistää hydrostaattisen ja mekaanisen voimansiirron edut. Vaihteisto mahdollistaa voimakkaan kiihdytyksen kaikilla nopeusalueilla ilman kytkentä- ja työntövoiman keskeytyksiä.
 • Hyvä hyötysuhde kaikissa kuormaustöissä
 • Hyvä tehokkuus polttoaineen kulutuksen pysyessä matalana
 • Parempi ajomukavuus helpon käsiteltävyyden ansiosta

  Nosta korkeammalle ja nopeammin
  Suuren kokoluokan TORION:in aisasto ja kinematiikka on uudistettu alusta saakka. Molemmilla vakioaisastoilla nostat kauemmas ja korkeammalle kuin mitä edellisellä pyöräkuormaajalla olisit voinut kuvitellakaan.
 • Maatalouskinematiikka on ihanteellinen monipuoliseen maatalouskäyttöön. Suuret kannatusvoimat sallivat vaivattoman käytön suurillakin kuormilla ja painavilla työvarusteilla.
 • Selkeä Z-kinematiikka soveltuu kaikkiin kuormaustöihin. Kauha täytetään nopeasti ja helposti.

  Kun tarvitset tilallasi erityisen korkeita kuormauskorkeuksia, voidaan sekä maatalous- että Z-kinematiikka varustaa High Lift-aisastolla. Tällöin kauhan enimmäiskääntökorkeus on 4,7 metrin korkeudella (Z-kinematiikka).

  SMART LOADING -avustava järjestelmä automatisoi kuormaustoimintoja ja vähentää jatkuvasti omaa rasitusta. Se sovittaa täydellisesti yhteen kaikki kuormausjakson toiminnot ja optimoi ne. Kun toiminto kerran on säädetty, se toimii sen jälkeen automaattisesti.

  Ketterä kääntösäde
  Pienen kääntösäteensä ansiosta TORION:in ketteryys säilyy kaikissa tilanteissa. Etu- ja takavaunun välillä on kaksi 2-toimista ohjaussylinteriä, jotka mahdollistavat 40° kääntökulman molemmin puolin. Akselien vahva rakenne ja itsekytkeytyvä tasauspyörästön lukko 45 % lukituksella tekee työstä turvallisen vaikeimmissakin olosuhteissa.

  Mukavaa, tehokasta työntekoa
  Tilava ohjaamo tarjoaa parhaat olosuhteet mukavaan, turvalliseen ja tuottoisaan työntekoon pitkinäkin työpäivinä. Sinulla on esteetön näkyvyys työvarustekannattimelle. TORION:in vahvat LED-työvalot valaisevat 360° koneen ympärillä. Selkeä 9-tuumainen kosketusnäyttö on hyvin käsillä ja monitoimivipu on integroitu kyynärnojaan. Molempien käyttö on intuitiivista.

  Kysy lisää CLAAS pyöräkuomaajista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS TORION 2014 pyöräkuormaaja
  Paino, (kg)20000
  Moottorin teho, (hv/kW)249/183
  Moottorin tyyppi7,96 l, 4-sylinterinen Liebherr
  AjovoimansiirtoPortaaton, täysautomaattinen CMATIC ajovoimansiirto
  Polttoainesäiliö, (l)280
  Ureasäiliö, (l)67,5
  Hydrauliikkaöljy, (l)180
  Kauhakuorma max., (kg)12700