Tarkkailusyötti Selontra 1 kg
Tuotekoodi: HM50891

Tarkkailusyötti Selontra 1 kg

Tuotekoodi: HM50891
  • Erikoistuote jyrsijätorjunnan oikean ajoituksen varmistamiseen
  • Myrkytön ja maistuva, pehmeä palasyötti
  • Käytetään ohjelmassa yhdessä Selontra®-tuotteen kanssa
 

Tuotekuvaus

Tarkkailusyötti on myrkytön, jyrsijöille erittäin maistuva pehmeä palasyötti. Tuote on tarkoitettu jyrsijöiden tarkkailuun osana tarpeenmukaista ja kohdennettua torjuntaohjelmaa. Tuote ei sisällä yhtään kahdeksasta merkittävimmästä ruoka-allergeenista (maito, muna, kala, äyriäiset, pähkinät, maapähkinä, vehnä ja soija). Selontra tarkkailusyöttejä voidaan käyttää sekä rakennusten sisällä että ympärillä.
Jokaisessa 14 gramman syöttipalassa on reikä kiinnittämisen helpottamiseksi. Syötti on kääritty rei’itettyyn kalvoon, jotta syötin tuoksu leviää ympäristöön. Kalvo myös suojaa syöttiä etanoilta ja kotiloilta. Tarkkailusyötti on erittäin maistuva. Tämä tehostaa Selontra-torjuntasyötin tehoa, koska jyrsijät ovat tarkkailusyöttiä maistettuaan vakuuttuneita siitä, että se on hyvä ravinnonlähde. Näin syönti jatkuu, kun syöttilaatikkoon laitetaankin varsinaiset torjuntasyötit. Torjuntatehosta saadaan näin nopeampi.

Käyttöohje:
Aseta 1-2 tarkkailusyöttiä jokaiseen syöttikohteeseen, mieluiten kiinnitettynä syöttiasemaan, lasten ja kotieläinten, tuotantoeläinten ja villieläinten ulottumattomiin. Seuraa päivittäin syöttien menekkiä ja syöntijälkiä. Näiden havaintojen jälkeen tarkkailusyöttien tilalle vaihdetaan Selontra-torjuntasyötit.

Säilytys: 5 – 20° C. Säilytettävä valolta suojattuna.
Pakkauskoko 1 kg.
Valmistaja:
Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot huolellisesti ennen käyttöä.
® = BASF: n rekisteröimä tavaramerkki
Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg