Ilmanpuhdistin Cellflow DEP900
Tuotekoodi: LI001590

Ilmanpuhdistin Cellflow DEP900

Tuotekoodi: LI001590
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

PUHTAAMPI SISÄILMA ELÄIMILLE JA IHMISILLE

LightAir AgroPro tuotesarja tarjoaa kaksinkertaisen suojan haitallisia pienhiukkasia ja viruksia vastaan. LightAir CellFlow – ilmanpuhdistin perustuu patentoituun DEP suodatintekniikkaan (Disposable Electrostatic Precipitators – kertakäyttöinen staattisella sähköllä toimiva suodatin). DEP-suodatintekniikalla on erittäin suuri ilmanpuhdistuskyky äärimmäisen alhaisella ilmanvastuksella, joka on edellytys laitteiden hiljaiselle sekä energiatehokkaalle toiminnalle. LightAir IonFlow Agro on myös erityisesti suunniteltu käytettäväksi maataloussektorilla. Laite kestää ammoniakkia, joten sitä voidaan käyttää turvallisesti karjankasvatuksessa, hevostallissa ja muissa paikoissa, joissa virusten leviämisen estäminen eläinten välillä on tärkeää.

1. Terveellisemmät tallit eläimille ja ihmisille.
Ilmanpuhdistimet suojaavat eläimiä tartunnoilta ja edesauttavat niiden hyvinvointia sekä terveyttä. Hyvinvoivat eläimet ovat omistajiensa etu.)
2. Helppokäyttöinen. Tehokas. Hiljainen.
Vaikka laitteet ovat tehokkaita, ovat ne myös äärimmäisen hiljaisia eivätkä häiritse tiloissa olevia ihmisiä tai eläimiä edes öisin.)
3. Matalat elinkaarikustannukset.
Alhainen energiankulutus ja pitkäikäiset suodattimet säästävät omistajien lompakoita.)
4. Tutkittu, testattu ja hyväksi todettu.
Tekniikasta on olemassa pitkänajan tutkimustietoa ja sitä hyödynnetään niin sairaaloissa, teollisuudessa kuin eläintalleissakin.)

Ilmanpuhdistin Cellflow DEP900
Takuuaika 24 kk
Tuotepakkaus:

mitat: 67,8 cm (l) x 72,3 cm (k) x 37,0 cm (p)

paino: 17,00 kg