Kosteusmittari Wile 200 Coffee
Tuotekoodi: FC7000200COFE1 EAN: 6417160101968

Kosteusmittari Wile 200 Coffee

Tuotekoodi: FC7000200COFE1 EAN: 6417160101968

Tuotekuvaus

Wile 200 Coffee mittaa nopeasti ja tarkasti kahvi- ja kaakaopapujen kosteuden, hehtolitrapainon ja lämpötilan. Lisäksi se opastaa sinua saavuttamaan mahdollisimman tarkkoja mittaustuloksia, jolloin ali- tai ylikuivaamisen mahdollisuus pienenee. Mittaustuloksen saat nopeasti, jopa 7 sekunnissa!

W200 Coffee -mittarissa on monia muita mittareita selkeästi suurempi näytekoko. Suuren näytekoon ansiosta saat kerralla kattavamman otannan mitattavista pavuista eivätkä esimerkiksi yksittäiset pavut vääristä tulosta. Helppokäyttöinen, selkeällä ja valaistulla näytöllä varustettu mittari opastaa käyttäjää ja mahdollistaa luotettavat mittaustulokset myös kokemattomampien mittaajien käyttämänä.

Mittari tasaa painokompensaatiolla kahvi- ja kaakaopapujen sisäisiä lajike-eroja ja kausivaihtelusta johtuvia rakennevaihteluja.

Wile 200 Coffee -mittaria käyttäessäsi et tarvitse voimaa: täytä vain mittarin päälle kiinnittyvä läpinäkyvä pudotin, vapauta pavut mittakammioon ja tasaa näyte mittarin patentoidulla näytteentasaajalla. Ylimääräiset pavut jäävät siististi mittakupin ympärille muotoiltuun kaukaloon.

W200 Coffeella mittaaminen on myös nopeaa: mittari ei vaadi puhdistusta mittausten välillä, kuten esimerkiksi murskaavat mittarit.

Tärkeää! Wile-mittarin papuasteikot on laadittu vastaamaan mahdollisimman hyvin yleisiä vakiopapulaatuja. Papujen ominaisuudet voivat kuitenkin vaihdella esimerkiksi poikkeavien kasvuolosuhteiden tai uusien lajikkeiden takia. Ota aina useampia näytteitä ja käytä tuloksena niiden keskiarvoa.

Pakkauksessa on mukana:

 • Mittari
 • Laukku ja Kantohihna
 • Paristot
 • USB-kaapeli
 • Käyttöohje
 • Tuotepakkaus:

  mitat: 28,5 cm (l) x 18,0 cm (k) x 41,0 cm (p)

  paino: 3,18 kg

  Ohjeet & Oppaat (2.32 MB, pdf)