Riistakamera Niteforce Live 360 Green 4G
Tuotekoodi: EUR90148 EAN: 6430061582049

Riistakamera Niteforce Live 360 Green 4G

Tuotekoodi: EUR90148 EAN: 6430061582049
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Näet reaaliaikaista videokuvaa kohteesta!


Riistakamera Niteforce Live 360 näyttää reaaliaikaista videokuvaa kohteesta. Voit milloin ja mistä tahansa ottaa matkapuhelimen avulla yhteyden kameraasi ja katsoa sekä kuunnella mitä kohteessa tapahtuu. Kameraa voi pyörittää ja kääntää etäyhteydellä, jos ja kun kohde liikkuu.

Riistakamera Niteforce Live 360:lla voit halutessasi tallentaa videonäkymää äänen kera ilmaiseen UCon etähallintasovellukseen. Sovellus APPsin avulla myös etäohjaat, käännät ja zoomaat kameraa tai vaihdat sen asetuksia etänä.

Huomaamaton 4G yhteyttä käyttävä Niteforce Live 360 soveltuu riistan tarkkailun lisäksi erinomaisesti myös valvontakäyttöön ja sitä voivat käyttää useat eri käyttäjät omilla matkapuhelimillaan.

OMINAISUUDET
• 3 kuvaustilaa: kuva, video, kuva+video
• 2K HD videoresoluutio (päivä ja yö)
• Käännettävät katselukulmat: panoraama 355°, kallistus 90°
• ZOOM tarkennus
• 2 suuntainen puhe (audio)
• 0.5 sek PIR liiketunnistus
• Infrasalaman kantama: 18m
• 2 eri valinnaista salamaa: mustavalkoinen yötila (infrasalama), värillinen yötila (kirkas LED salama)
• Ilmainen UCon APP (Android ja iOS)
• Tukee useiden käyttäjien jakamista samoilla tunnuksilla
• Pilvitallennus ja micro SD -kortille tallennus
• Sisäänrakennettu USB-C -ladattava 8000mAh akku (-20°C … +60°)
• IP66 säänkestävyys
• Salasanasuojaus
• Takuu: 1 vuosi

TOIMITUSSISÄLTÖ:
• Riistakamera Niteforce Live 360 Green 4G
• Kiinnitysvyö, kiinnitysteline ja ruuvit
• 16GB micro SD muistikortti,
• 4W aurinkopaneeli ja kiinnike
• USB-C kaapeli
• Käyttöohje, UCon APP-sovellus
Takuuaika 12 kk
Tuotepakkaus:

mitat: 22,0 cm (l) x 13,0 cm (k) x 16,0 cm (p)

paino: 1,02 kg

Valmistusmaa: KIINA

ILMAINEN UCON APP (ANDROID & iOS)
Kameraa etäohjataan ilmaisella sovelluksella (Suomi / Englanti). Sen kautta kameraa voi helposti kääntää tai pyörittää haluttuihin suuntiin sekä zoomata. Kaikki asetukset hoituvat näppärästi samalla sovelluksella. Tallenteet tallentuvat sovellukseen, josta ne voi tarvittaessa jakaa esim. jahtiporukan tai perheen kesken. Sovelluksen avulla samaa kameraa voi katsella useampikin henkilö yksillä käyttäjätunnuksilla.

4G YHTEYS
Kameran käyttö edellyttää 4G LTE yhteyttä tukevan SIM-kortin ja liittymän hankintaa. Varmista puhelinoperaattoriltasi että liittymän nopeus on riittävä reaaliaikaisen videokuvan katselemiseen. Kamerassa toimivat myös ns. ”Pre-paid” -liittymät.

355° PANORAAMA & 90° KALLISTUS & ZOOM
Kun saat kohteesta kamerallasi viestin, voit avata live-yhteyden ja tarvittaessa kääntää kameran kuvaamaan haluttuun sivusuuntaan (panoraama) tai ylös/alas (kallistus). Leveä panoraama kääntö takaa ettei katveita jää sivuille sekä optimaalinen kallistus näyttää ylös ja täysin alas. Zoom (+/-) toiminnon avulla voit tarkentaa kohdetta lähemmäksi. Kameran käännettävyydestä on etua etenkin valvontakäytössä, tai jos halutaan tarkkailla isompaa peltoaluetta esim. ovatko peurat mahdollisesti peltoaukean toisella laidalla.

2K VIDEO
Kamera tallentaa liikehavainnon huomatessaan automaattisesti 2K (HD 2668×1440) teräväpiirtovideoita HD-resoluutiolla. Kamera tallentaa myös napin painalluksella max. 60 sekunnin mittaisia videoleikkeitä, jos niin halutaan.

INFRASALAMA & KIRKAS LED SALAMA
Kamerassa on valittavana 2 eri salamaa yökuvaukseen 2K resoluutiolla. Infrasalama tallentaa mustavalkoista kuvia tai videoita yöllä ja kirkas LED salama valottaa kuvat ja videot väreissä. Riistakuvaamisen ohella se sopii myös valvontakamerakäyttöön. Sen kautta voidaan seurata varkaita ja tallentaa heistä kuvaa. Kun varas halutaan säikyttää, on reaaliaikainen valomerkki kirkkaalla LED salamalla ja kaiuttimen kautta huutaminen tehokas yhdistelmä.

2 SUUNTAINEN ÄÄNI (AUDIO)
Kamerassa on sisäänrakennettu ääntä keräävä mikrofoni joka poimii kameran ympäristön äänet. Kuulet äänet oman matkapuhelimen kaiuttimien avulla live tilassa. Voit myös vapaasti asettaa kaksisuuntaisen äänen päälle jolloin voit kommunikoida kameran läheisyydessä olevien kanssa esim. mikäli käytät kameraa ulko-oven valvonnassa tai haluat säikäyttää ei-toivotut varikset pois ruokintapaikalta. Tällöin oma äänesi kuuluu kameran kaiuttimesta.

0.5 Sek PIR LIIKETUNNISTUS
Kamera on varustettu 0.5 sek nopealla PIR -liikkeentunistimella ja älykkäällä tekoälyalgoritmilla. Yhdessä ne parantavat ihmisten ja eläinten havaitsemiskykyä ja vähentävät sateen, hyönteisten, sekä tuulessa heiluvien oksien ja heinien aiheuttamia vääriä hälytyksiä. Kun kamera laukeaa, se tallentaa automaattisesti kuvan ja lähettää matkapuhelimeesi reaaliaikaisen hälytysilmoituksen videotallennuksesta.

8000mAh TEHOAKKU
Kamerassa on sisäinen 8000mAh akku, joka kestää pakkasta jopa -20°C asti. Kameran mukana toimitettava 4W aurinkopaneeli lataa kameran sisäistä akkua aurinkoiset kuukaudet (maaliskuu – lokakuun) välisenä aikana. Talvella kameran sisäistä akkua voi ladata ulkoisella latauslaitteella joka yhdistetään ulkoiseen 12 voltin akkuun. Kamera on helppo kytkeä myös verkkovirtaan omalla tavallisella matkapuhelimen USB-C -laturilla (5V/2A). Kamerassa on virran sisääntulona tavallinen säältä suojattu USB-C portti. Kameran mukana toimitetaan USB-C kaapeli.

4W AURINKOPANEELI
Kameran mukana toimitetaan 4W aurinkopaneeli. Aurinkopaneeli muuttaa ilmaisen aurinkoenergian käyttövoimaksi kameralle. Aurinkopaneeli yhdistyy kameran virtaporttiin USB-C kaapelin avulla. Sen antama ilmainen aurinkoenergia lataa kameran sisäistä 8000mAh akkua. Aurinkoisissa olosuhteissa pärjäät aurinkopaneelin avulla jopa 365 päivää. Voit joustavasti asentaa riistakameran ulos ilman huolia virtaongelmista.

IP66 SÄÄNKESTÄVYYS
Kamera on säänkestävyydeltään IP66. Kameran toimintalämpötilat jopa -20°C … +60°. Vesitiiviin ja vankan rungon ansiosta kamera kestää roiskeita, sadetta, kuumuutta ja kylmää. Talvella mahdollisesti kameran päälle kertyvää lumikuormaa kannattaa ehkäistä lumisuojan avulla, ettei lumi pääse jäätymään kameraan kiinni.

CAMO MAASTOKUOVIO
Kameran kuosi on camo maastokuvioitu joka auttaa sitä sulautumaan maastoon paremmin. Maastokuvioitu ja infrasalamaa käyttävä kamera herättää vähemmän huomiota kuvattavassa kohteessa.