Istuin PROBOSS BS1510 24V, 11415604
Tuotekoodi: GT11415604

Istuin PROBOSS BS1510 24V, 11415604

Tuotekoodi: GT11415604

Tuotekuvaus

Istuin proboss BS1510 24V
Uutuus istuin markkinoilla!

Proboss on uusi tuttavuus joka yllättää korkealla laadullaan, viimeistelyllä ja hinnallaan. Päivät ovat pitkiä, työmäärä suuri – traktoreita, kurottajia, rakennuskoneita ja trukkeja käytettäessä kuljettajan istumismukavuus on avainasemassa työergonomiassa ja -turvallisuudessa.

Alan asiantuntijoiden ja pätevien yhteistyökumppaneiden käytännönläheisesti kehittämät istuimemme täyttävät korkeimmat laatustandardit. Korkealaatuiset, saksalaiset materiaalit ja maailman johtavien valmistajien tekniset komponentit takaavat parhaan istumismukavuuden. Ergonomian ja laadun lisäksi asetamme korkeat vaatimukset myös PROBOSS-istuimiemme hinta-laatusuhteelle. Siksi tarjoamme istuimia erilaisina versioina ja eri hintaluokissa. Istuimemme ovat uusimman teknologian mukaisia ja sopiva malli voidaan valita kuljettajan ja koneen yksilöllisten vaatimusten mukaan. Uuden PROBOSS-valikoiman perustan muodostavat kaksi ilmajousitettua istuinta. Tämän jousituksen ansiosta perusmallimmekin tuntuvat huippuluokan istuimilta. Ergonomiset istuin- ja selkänojaosat sekä ilmastointikanavilla varustettu pehmuste takaavat optimaalisen istumismukavuuden myös pidemmille käyttöajoilla. Sisäänrakennettu ristiseläntuki edistää terveellistä asentoa ja tyylikäs muotoilu harkittuine yksityiskohtineen sekä korkealaatuinen kangasverhoilu nostavat jokaisen ohjaamon arvoa.

YKSILÖLLISTÄ ISTUMISMUKAVUUTTA Kuljettajan tarpeisiin on kiinnitetty PROBOSS-istuinten kohdalla erityistä huomiota. Säädettävä ristiseläntuki tukee selkärankaa, selkänojan hienosäätö sekä lisävarusteena saatavat säädettävät käsinojat takaavat väsyttämättömän istumisasennon. Saksassa valmistettujen korkealaatuisten kankaiden avulla varmistamme verhoilun kestävyyden.

SUUREMMAT RULLAT Istuimien rullia on suurennettu kokonaisuuden pysyessä kuitenkin kompaktina. Tämä takaa PROBOSS-istuinten jousitusjärjestelmän tasaisuuden tehden siitä samanaikaisesti erittäin kestävän. Rullamme kestävät paremmin pölyä ja likaa, minkä ansiosta niiden käyttöikäkin on huomattavasti pidempi.

KORKEALAATUISET KOMPONENTIT Parhaan tärinänvaimennuksen saavuttamiseksi valitsimme komponentit johtavilta saksalaisilta ja eurooppalaisilta valmistajilta. Näin takaamme kaikkien PROBOSS-istuinten korkealaatuisuuden ja toiminnallisuuden.

KOMPAKTI KORKEUS Kaikki PROBOSS-istuimet erottautuvat erityisen kompaktilla kokonaiskorkeudellaan ja niillä on erityisen matala Seat Index Point (SIP eli istuimen indeksipiste). Matalasta kokonaiskorkeudestaan huolimatta kaikissa PROBOSS-istuimissa on erinomainen tärinänvaimennus.

MATALATAAJUUSJOUSITUS PROBOSS-istuimet tarjoavat parhaan istumis- ja ajomukavuuden innovatiivisen matalataajuusjousituksen avulla. Terveydelle haitallinen tärinä vähenee ja istuimen heiluminen peltotöiden aikana estetään.

PROBOSS sarjan penkit ovat varustettu jalustalla, josta löytyy kiinnityspisteet suurimpaan osaan markkinoilla olevista valmistajien penkeistä. Jalustan mittakuvasta varmista sopivuus.


 • Ilmajousitus 24 V kompressorilla
 • Eteen/taka-erotin
 • Jatkuva korkeudensäätö
 • Pituussuuntainen säätö
 • Selkänojan kallistuksen säätö
 • Mekaaninen ristiselän tuki
 • Säädettävä niskatuki
 • Istuintyynyn leveys 510 mm
 • Istuinkorkeus 270-370 mm
 • Istuintyynyn syvyyden säätö
 • Istuintyynyn kallistuksen säätö
 • 5-suuntaisesti säädettävä vaimennin
 • Etuohjaimet
 • Kaksoislukitus