Traktorinistuin AS3520 ProBoss
Tuotekoodi: GT2408803520 EAN: 4059139380510

Traktorinistuin AS3520 ProBoss

Tuotekoodi: GT2408803520 EAN: 4059139380510
Vaihtoehtoiset tuotteet

Tuotekuvaus

Traktorinistuin AS3520 Proboss

Uutuus istuin markkinoilla!
Proboss on uusi tuttavuus joka yllättää korkealla laadullaan, viimeistelyllä ja hinnallaan.
Päivät ovat pitkiä, työmäärä suuri – traktoreita, kurottajia, rakennuskoneita ja trukkeja käytettäessä kuljettajan istumismukavuus on avainasemassa työergonomiassa ja -turvallisuudessa.
Alan asiantuntijoiden ja pätevien yhteistyökumppaneiden käytännönläheisesti kehittämät istuimemme täyttävät korkeimmat laatustandardit.
Korkealaatuiset, saksalaiset materiaalit ja maailman johtavien valmistajien tekniset komponentit takaavat parhaan istumismukavuuden.
Ergonomian ja laadun lisäksi asetamme korkeat vaatimukset myös PROBOSS-istuimiemme hinta-laatusuhteelle. Siksi tarjoamme istuimia erilaisina versioina ja eri hintaluokissa.
Istuimemme ovat uusimman teknologian mukaisia ja sopiva malli voidaan valita kuljettajan ja koneen yksilöllisten vaatimusten mukaan.
Uuden PROBOSS-valikoiman perustan muodostavat kaksi ilmajousitettua istuinta. Tämän jousituksen ansiosta perusmallimmekin tuntuvat huippuluokan istuimilta. Ergonomiset istuin- ja selkänojaosat sekä ilmastointikanavilla varustettu pehmuste takaavat optimaalisen istumismukavuuden myös pidemmille käyttöajoilla.
Sisäänrakennettu ristiseläntuki edistää terveellistä asentoa ja tyylikäs muotoilu harkittuine yksityiskohtineen sekä korkealaatuinen kangasverhoilu nostavat jokaisen ohjaamon arvoa.

YKSILÖLLISTÄ ISTUMISMUKAVUUTTA
Kuljettajan tarpeisiin on kiinnitetty PROBOSS-istuinten kohdalla erityistä huomiota. Säädettävä ristiseläntuki tukee selkärankaa, selkänojan hienosäätö sekä lisävarusteena saatavat säädettävät käsinojat takaavat väsyttämättömän istumisasennon. Saksassa valmistettujen korkealaatuisten kankaiden avulla varmistamme verhoilun kestävyyden.

SUUREMMAT RULLAT
Istuimien rullia on suurennettu kokonaisuuden pysyessä kuitenkin kompaktina. Tämä takaa PROBOSS-istuinten jousitusjärjestelmän tasaisuuden tehden siitä samanaikaisesti erittäin kestävän. Rullamme kestävät paremmin pölyä ja likaa, minkä ansiosta niiden käyttöikäkin on huomattavasti pidempi.

KORKEALAATUISET KOMPONENTIT
Parhaan tärinänvaimennuksen saavuttamiseksi valitsimme komponentit johtavilta saksalaisilta ja eurooppalaisilta valmistajilta. Näin takaamme kaikkien PROBOSS-istuinten korkealaatuisuuden ja toiminnallisuuden.

KOMPAKTI KORKEUS
Kaikki PROBOSS-istuimet erottautuvat erityisen kompaktilla kokonaiskorkeudellaan ja niillä on erityisen matala Seat Index Point (SIP eli istuimen indeksipiste). Matalasta kokonaiskorkeudestaan huolimatta kaikissa PROBOSS-istuimissa on erinomainen tärinänvaimennus.

MATALATAAJUUSJOUSITUS
PROBOSS-istuimet tarjoavat parhaan istumis- ja ajomukavuuden innovatiivisen matalataajuusjousituksen avulla. Terveydelle haitallinen tärinä vähenee ja istuimen heiluminen peltotöiden aikana estetään.

PROBOSS sarjan penkit ovat varustettu jalustalla, josta löytyy kiinnityspisteet suurimpaan osaan markkinoilla olevista valmistajien penkeistä. Jalustan mittakuvasta varmista sopivuus.

YHTEENSOPIVUUS
PROBOSS-istuimet ovat yhteensopivia istuimien kanssa, joissa on seuraava merkintä:
LS95H1/90A(R) MSG95G/721 (741 asti), MSG95GL/721 (741 asti), MSG95A/721 (741 asti) ja MSG95AL/721 (741 asti).

Yhteenveto AS3520 ominaisuuksista:
- ilmajousitus 12V kompressorilla
- pituusvaakajousitus
- portaaton korkeuden säätö
- eteen-taakse säätö
- selkänojan kallistuksen säätö
- mekaaninen ristiseläntuki
- säädettävät Comfort Plus-käsinojat
- säädettävä selkänojan jatke
- säädettävä iskunvaimennin
- poistumiskääntö 20° oikealle/vasemmalle
- istuintyynyn leveys 520mm

Tuotepakkaus:

mitat: 60,0 cm (l) x 70,0 cm (k) x 80,0 cm (p)

paino: 40,00 kg