Claas Joker räikkälenkkiavainsarja
Tuotekoodi: CA0002260850

Claas Joker räikkälenkkiavainsarja

Tuotekoodi: CA0002260850

Tuotekuvaus

Claas Joker -räikkälenkkiavainsarja on laadukas työkaluvalinta, jonka on valmistanut tunnettu ja arvostettu Wera. Tämä neliosainen sarja tarjoaa monipuolisen ratkaisun erilaisten pulttien ja mutterien kiristämiseen. Sarja toimitetaan tukevassa kotelossa, mikä helpottaa työkalujen säilyttämistä ja kuljettamista.

Yksi avainsarjan tärkeimmistä ominaisuuksista on integroitu rajoitin, joka estää pyörähdyksen pultin kannan ympärillä. Tämä parantaa työskentelyturvallisuutta ja mahdollistaa samalla suuremman vääntömomentin käytön, mikä on erityisen tärkeää tiukkojen mutterien ja pulttien kiristämisessä.

Kaksoiskuusio-geometria on suunniteltu antamaan varman otteen muttereista ja pulteista. Tämä ei ainoastaan tehosta työskentelyä, vaan myös vähentää pyörähdysriskiä, mikä on erityisen tärkeää vaativissa työolosuhteissa. Lisäksi räikkämekanismin silmukkapään erittäin hieno hammastus, yhteensä 80 hammasta, mahdollistaa joustavan käytön ahtaissa tiloissa. Tämä tekee Claas Joker -räikkälenkkiavainsarjasta ihanteellisen valinnan monenlaisiin huolto- ja korjaustehtäviin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Wera valmistama Claas Joker -räikkälenkkiavainsarja tarjoaa ammattimaisen tason suorituskykyä, kestävyyttä ja käyttömukavuutta, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin kaikenlaisiin mekaanisiin töihin.

  • Claas kiintolenkkiräikkäavain: 10x159 mm, 13x177 mm, 17x224 mm, 19x246 mm
  • 30 asteen palautuskulma vähentää avaimen kääntämistarvetta
  • Koneellisella kaiverruksella (LEXION, JAGUAR, XERION, AXION).
  • Tuotepakkaus:

    mitat: 10,0 cm (l) x 5,0 cm (k) x 35,0 cm (p)

    paino: 0,82 kg