CLAAS CONNECT - TULEVAISUUDEN TÄSMÄVILJELYRATKAISUT

CLAAS connect

REKISTERÖIDY ILMAISEKSI

  • Tutustu palveluun vaikket omista CLAAS konetta!
  • Kaiken ikäisten CLAAS koneiden lisääminen runkonumeron avulla
  • Perustiedot voiteluainesuositukset käyttöohjekirjat
 

CLAAS connect 3.0 – Together the next step in farming

CLAAS connect
  • Kaikki koneet yhden palvelun alla (DataConnect-yhteys muiden valmistajien koneisiin)
  • Uuden sukupolven analyysit CLAAS koneiden käytöstä ja toiminnasta
  • Kaikkien pellolla tehtävien toimenpiteiden suunnittelu (mm. ajolinjojen luonti) ja tiedonsiirto langattomasti verkon yli CEMIS-järjestelmän välillä

CLAAS connect -lisenssit

CLAAS uudisti ja yhdenmukaisti telematiikkalisenssit kaudeksi 2024 – kolmen eri ominaisuustason TELEMATICS-lisenssien tilalle tuli uusi lisenssimalli:

Machine connect -lisenssi - KLIKKAA TUOTTEESEEN,
joka verkottaa koneet CLAASin palvelimelle ja mahdollistaa tiedonsiirron laitteiston ja connect-alustan välillä.

Samalla ominaisuustasot siirtyvät uuteen CLAAS connectiin, kun julkaisun myötä CLAAS tuo markkinoille myös connect-alustan lisäominaisuudet:

1. Farm connect - KLIKKAA TUOTTEESEEN
Farm connect tarjoaa CLAAS connectin perusominaisuudet; muun muassa koneiden sijainti ja tunnuslukutiedot, peltolohkojen hallinta, tehtävien hallinta (ISO-XML), satokarttojen vastaanotto ja näyttö, DataConnect-rajapinnan tietojen näyttö.


2. Field connect - KLIKKAA TUOTTEESEEN
Field connect tarjoaa CLAASin kehittämät huippumodernit täsmäviljelytyökalut – luo levityskarttoja satokarttatiedon tai satelliittitiedon pohjalta, tai piirrä kartta itse. Ajolinjojen ja reitityksen suunnittelutyökalujen avulla voit luoda juuri sellaiset ajolinjat kuin haluat. Field connect -ominaisuuden kautta suunnitellut ajolinjat lähetetään vaivattomasti verkon yli CEMIS 1200 -terminaalille.


3. Fleet connect - KLIKKAA TUOTTEESEEN
Fleet connect sisältää töiden automaattisen peltolohkokohtaisen dokumentoinnin, jolloin tehtävän käynnistämisestä ei tarvitse huolehtia laitteistotasolla ollenkaan; jos työ jää kesken, automaattinen dokumentointi pysäyttää ja jatkaa tehtävää, ja tehtävän valmistuttua luo työkirjan. Lisäksi Fleet connect luo edistyneitä kone- ja prosessiraportteja.

 
CLAAS connect UUSI MOBIILISOVELLUS
CLAAS connect Farm management UUSI MOBIILISOVELLUS

CLAAS connect yhdistää koneet, palvelut ja varaosat

CLAAS connect on konekantasi yhdistäjä. Näet traktorien, puimurien ja ajosilppurien välittämät tiedot reaaliaikaisesti suoraan älypuhelimesi kautta. Löydät varaosakoodit vaivattomasti kaikenikäisiin CLAAS-koneisiisi.