Hankkija yhteistyöhön Kuortane Golfin kanssa

Alkanut uusi vuosi 2021 tulee olemaan Kuortane Golfin historiassa muutosten vuosi. Kuortane Golf Oy on käynnistänyt useita kehityshankkeita ja investointeja, jotka tulevat parantamaan asiakkaiden viihtyvyyttä, monipuolistavat tarjontaa ja lisäävät itse pääasian eli golfin vetovoimaa. Kuortane Golfin strategiaan kuuluu leikkuukaluston hankinnan lisäksi kentän ja harjoitusalueen jatkokehittäminen. Kenttäinvestointeihin ryhdytään vaiheittain vuodesta 2021 alkaen. Lisäksi uudet majoitustilat valmistuvat saneerauksesta kevään 2021 aikana. Samassa yhteydessä uusitaan hotellihuoneiden kalusteet ja tekstiilit sekä saneerataan saunatiloja. Yhtiömme tulee panostamaan golf-majoitus -pakettien markkinointiin erityisesti kauempaa tuleville ryhmille ja perheille.

Alkavan vuoden merkittävin investointi on Hankkija Oy:n kanssa tehty sopimus japanilaisvalmisteisten Baroness-leikkuukoneiden toimittamisesta. Kuortane Golf uusii koko leikkuukaluston, yhteensä 7 konetta. Konehankinnan lisäksi yhtiö teki Hankkijan kanssa pitkäaikaisen kumppanuussopimuksen huolto-, varaosa- ja markkinointitoiminnoista. Yrityksessä uskotaan vahvasti siihen, että uusi konekanta tulee parantamaan kenttien laatua ja nostamaan luonnollisesti koneiden palvelu- ja huoltovarmuutta. Sopimus on kokonaisuudessaan askel eteenpäin kentänhoidon kehittämisen kannalta. Baroness on ollut pitkään golfkenttien leikkuukoneissa markkinajohtaja Aasiassa ja on voimakkaassa kasvussa myös Euroopassa.

Kuortane Golfilla odotetaan innolla uusien leikkuukoneiden saapumista Kuortaneelle. Tahtotilana on tietysti tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä Hankkijan kanssa siten, että kumppanuus palvelee ja hyödyttää molempia osapuolia. "Epäilemättä näin laajaan ja Suomessa ennestään vielä ei niin tunnettuun golf-kenttien leikkuukalustoon tehty investointi tulee kiinnostamaan golf-alan toimijoita ympäri Suomea", kertoo Kuortane Golfin toimitusjohtaja Sami Tynjälä.

Kuortane Golf on Hankkijalle merkittävä kumppanuus ja on hienoa päästä mukaan yhdessä kehittämään ja jatkojalostamaan Kuortane Golfin kenttää sekä toimintoja. "Kumppanuus Kuortane Golfin kanssa tulee olemaan hyvä ja molempia osapuolia palveleva", toteaa Hankkijan aluemyyntipäällikkö Jukka Nirkkonen. Tiedämme jo nyt, että Baroness koneet tulevat olemaan erittäin luotettavia, kustannustehokkaita ja samalla antamaan parhaan mahdollisen leikkuujäljen. Näin saamme varmistettua pelaajille miellyttävän pelikokemuksen ja terveen pelialustan hienoissa puitteissa.
Nirkkonen kertoo neuvottelujen edenneen hienosti alusta alkaen, sillä Hankkija ja Kuortane Golf edustavat samoja vihreitä suoraviivaisia arvoja. Pitkäaikainen kumppanuus, jossa jalostumme ja jalostamme yhdessä molempien toimintoja, tuo parhaat mahdolliset tulokset.
Kiitämme Kuortane Golfia luottamuksesta Hankkijaa ja Baroness-koneita kohtaan!