CLAAS SCORPION 756 VP+ Kurottaja
Tuotekoodi: CLSC756VP

CLAAS SCORPION 756 VP+ Kurottaja

Tuotekoodi: CLSC756VP

Tuotekuvaus

CLAAS SCORPION 756 VARIPOWER PLUS lukeutuu suuriin kurottajiin, joka tuo tehoa ja voimaa kuormaintöihin 5600 kg:n nostovoimallaan ja 7,0 metrin nostokorkeudellaan.

CLAAS -kurottajat ovat vakiinnuttaneet asemansa maataloudessa kansainvälisesti, koneen luotettavuuden, monipuolisten ominaisuuksien ja erinomaisen ajomukavuutensa ansiosta. Perinteisiä maataloustraktoreita ei ole lähtökohtaisesti suunniteltu suurten massojen siirtoon, nykyaikaisella maatilalla tuotantosuunnasta riippumatta massojen kasvaessa kurottajista onkin tullut maatilan välttämätön työjuhta. CLAAS -kurottaja onkin maatilan kuormauksen ammattilainen! Kurottajan kompakti koko ja viimeistellyt hallintalaitteet mahdollistavat erittäin tarkan työn ahtaissakin tiloissa, kuten tuotantorakennuksissa, laakasiiloissa tai varastoissa. CLAAS -kurottaja soveltuu loistavien työskentelyominaisuuksiensa ansiosta maatalouden lisäksi urakointiin, rakennusteollisuuteen sekä töihin, jotka vaativat tarkkuutta, erinomaista ulottuvuutta, nostokykyä ja ketteryyttä.
VARIPOWER PLUS
CLAAS SCORPION 756 -kurottajassa on hydrostaattinen VARIPOWER PLUS -voimansiirto, joka tarjoaa ketteryyttä ja suurta työntövoimaa kaikkiin olosuhteisiin saavuttaen silti 40 km/h:n nopeuden. Vaihteistosta löytyy laajakulmahydrostaatin lisäksi toinen säätömoottori, joka tarjoaa entistä paremman tehon kaikille käyttöalueille verrattuna normaaliin VARIPOWER-voimansiirtoon. Käytettävissäsi on kolme nopeusaluetta: Etana (0-15), kilpikonna (0-30) ja jänis (0-40). Voit helposti vaihtaa ajonopeutta sekä -suuntaa suoraan joystickistä. SMART ROADING sovittaa automaattisesti moottorin kierrosnopeuden tarvittavan tehon mukaan, samalla kun kuljettaja määrittää halutun ajonopeuden ajohallintapolkimella.

Hitaan ajon toiminta tuo tehokkuutta ja tarkkuutta töihin, joissa vaaditaan pientä ajonopeutta sekä korkeaa öljyntuottoa työlaitteeseen, kuten kuiviketta levittäessä tai harjaa käytettäessä. Suurin haluttu ajonopeus asetetaan kätevästi potentiometrillä, jonka jälkeen elektroninen käsikaasu asetetaan halutulle kierrosnopeudelle. Näiden ansiosta työhydrauliikasta saadaan kaikki mahdollinen teho irti.
Vakautta, tehoa ja ketteryyttä kaikissa olosuhteissa
Akselien vahva rakenne yhdessä automaattisesti toimivan tasauspyörästön 100%:n lukon kanssa tuovat turvallisuutta ja etenemiskykyä vaikeimpiin olosuhteisiin. Neljä kääntyvää pyörää sekä heiluriripustettu taka-akseli takaa erinomaisen kääntyvyyden myös epätasaisella alustalla. Tämän kurottajan kääntösäde on vain 4,1m, joka on vähän tämän koko luokan kurottajalle. Kone voidaan myös varustaa elektronisella nelivedon vapautuksella joka tuo säästöä polttoaine- ja rengaskuluihin. Voit vaihtaa ohjaustapaa sujuvasti kesken ajon neljän eri vaihtoehdon välillä: etupyöräohjaus, 4-pyöräohjaus, sivuttaisohjaus ja käsikäyttöinen sivuttaisohjaus.

Kauhan automaattinen palautus tiettyyn asentoon maanpintaan nähden on ihanteellinen lisä helpottamaan toistuvia kuormaintöitä. Tämä yhdistettynä kauhan ravistustoimintoon sekä muihin kuormausta helpottaviin toimintoihin luo yhtenäisen SMART LOADING -avustinjärjestelmän, joka helpottaa sekä nopeuttaa kuormaintyöskentelyä. Samalla kun täysin uudistunut ohjaamokonsepti tarjoaa turvallisen työskelyn 360°-näkökentällään.

Kurottaja on varustettu tehokkaammalla ja vääntävämmällä nelisylinterisellä Deutz moottorilla, kuin mallisarjan pienemmät koneet. Turboahtimella varustettu kone tuottaa 115 kW(156 hv), joka tarjoaa riittävästi voimavaroja kuormaus- kuin siirtotöihin. Moottorissa käytetään vähäisen huoltotarpeen omaavaa SCR-katalysaattoria pakokaasujen käsittelyyn. Kurottaja on varustettu 200 l/min tuottavalla hydrauliikkapiirillä, joka riittää varmasti vaativampaankin käyttöön.

Kysy lisätietoa CLAAS SCORPION -kurottajista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi.
Tekniset tiedot
TuoteScorpion 756 vp+ Kurottaja
Nostokorkeus (m)7,0
Nostovoima (t)5600
Moottorin teho (kW/hv)115/156
VaihteistoVARIPOWER PLUS (hydrostaattinen)
Ajonopeus (km/h)40
Tyhjäpaino (kg)10600
Pituus, leveys, korkeus (mm)5030, 2521, 2655
MoottoriDeutz TCD 4.1 L4
Polttoainesäiliö (l)190
Ureasäiliö (l)20