CLAAS SCORPION 746 VP Kurottaja
Tuotekoodi: CLSC746VP

CLAAS SCORPION 746 VP Kurottaja

Tuotekoodi: CLSC746VP

Tuotekuvaus

CLAAS SCORPION 746 on keskikokoinen kurottaja, joka tuo tehoa ja ketteryyttä kuormaintöihin 4600 kg:n nostovoimallaan ja 7 metrin nostokorkeudellaan.

CLAAS -kurottajat ovat vakiinnuttaneet asemansa maataloudessa kansainvälisesti, koneen luotettavuuden, monipuolisten ominaisuuksien ja erinomaisen ajomukavuutensa ansiosta. Perinteisiä maataloustraktoreita ei ole lähtökohtaisesti suunniteltu suurten massojen siirtoon, nykyaikaisella maatilalla tuotantosuunnasta riippumatta massojen kasvaessa kurottajista onkin tullut maatilan välttämätön työjuhta. CLAAS -kurottaja onkin maatilan kuormauksen ammattilainen! Kurottajan kompakti koko ja viimeistellyt hallintalaitteet mahdollistavat erittäin tarkan työn ahtaissakin tiloissa, kuten tuotantorakennuksissa tai varastoissa.
CLAAS -kurottaja soveltuu loistavien työskentelyominaisuuksiensa ansiosta maatalouden lisäksi urakointiin, rakennusteollisuuteen sekä töihin, jotka vaativat tarkkuutta, erinomaista ulottuvuutta, nostokykyä ja ketteryyttä.
VARIPOWER
CLAAS SCORPION 746 -kurottajassa on hydrostaattinen VARIPOWER-voimansiirto, joka tarjoaa ketteryyttä ja suurta työntövoimaa kaikkiin olosuhteisiin saavuttaen silti 40 km/h:n nopeuden. Käytettävissäsi on kolme nopeusaluetta: etana (0-15), kilpikonna (0-30) ja jänis (0-40). Voit helposti vaihtaa ajonopeutta sekä -suuntaa suoraan joystickistä. SMART ROADING sovittaa automaattisesti moottorin kierrosnopeuden tarvittavan tehon mukaan, samalla kun kuljettaja määrittää halutun ajonopeuden ajohallintapolkimella.

Hitaan ajon toiminta tuo tehokkuutta ja tarkkuutta töihin, joissa vaaditaan pientä ajonopeutta sekä korkeaa öljyntuottoa työlaitteeseen, kuten kuiviketta levittäessä tai harjaa käytettäessä. Suurin haluttu ajonopeus asetetaan kätevästi potentiometrillä, jonka jälkeen elektroninen käsikaasu asetetaan halutulle kierrosnopeudelle. Näiden ansiosta työhydrauliikasta saadaan kaikki mahdollinen teho irti.
Vakautta, tehoa ja ketteryyttä kaikissa olosuhteissa
Akselien vahva rakenne yhdessä automaattisesti toimivan tasauspyörästön 100%:n lukon kanssa tuovat turvallisuutta ja etenemiskykyä vaikeimpiin olosuhteisiin. Neljä kääntyvää pyörää sekä heiluriripustettu taka-akseli takaa erinomaisen kääntyvyyden myös epätasaisella alustalla. Tämän kurottaja kääntösäde on vain 3,8m! Voit vaihtaa ohjaustapaa sujuvasti kesken ajon neljän eri vaihtoehdon välillä: etupyöräohjaus, 4-pyöräohjaus, sivuttaisohjaus ja käsikäyttöinen sivuttaisohjaus.

Kauhan automaattinen palautus tiettyyn asentoon maanpintaan nähden on ihanteellinen lisä helpottamaan toistuvia kuormaintöitä. Tämä yhdistettynä kauhan automaattiseen ravistustoimintoon sekä muihin kuormausta helpottaviin toimintoihin luo yhtenäisen SMART LOADING -avustinjärjestelmän, joka helpottaa sekä nopeuttaa kuormaintyöskentelyä.

Kurottaja on varustettu tehokkaalla ja voimakkaasti vääntävällä nelisylinterisellä Deutz moottorilla. Turboahtimella varustettu kone tuottaa 100 kW (136 hv), joka tarjoaa riittävästi voimavaroja kuormaus- kuin siirtotöihin. Moottorissa käytetään vähäisen huoltotarpeen omaavaa SCR-katalysaattoria pakokaasujen käsittelyyn.
Ainutlaatuinen 360° -näkökenttä
Täysin uudistunut ohjaamokonsepti tarjoaa loistavan näkökentän sekä tilavan ohjaamon. Olosuhteet ovat täydelliset tuottoisaan ja turvalliseen työskentelyyn. Ergonomisesti muotoilun joystick'n avulla ohjaat tärkeimpiä toimintoja intuitiivisesti. Elektroninen esiohjaus ohjaa toimintoja herkästi ja proportionaalisesti mahdollistaen erittäin tarkan työskentelyn. 3,5 tuuman päänäyttö on koneen käytön tietokeskus. Löydät kaikki tärkeimmät parametrit selkeästi esitettynä sekä yksinkertaiset alavalikot antavat monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Kysy lisätietoa CLAAS SCORPION kurottajista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi.
Tuotepakkaus:

mitat: 252,0 cm (l) x 259,0 cm (k) x 505,0 cm (p)

paino: 9480,00 kg

Tekniset tiedot

TuoteSCORPION 746 VP Kurottaja
Nostokorkeus (m)7,03
Nostovoima (t)4,6
Moottorin teho (kW/hv)100/136
VaihteistoVARIPOWER (hydrostaattinen)
Ajonopeus (km/h)40
Tyhjäpaino (kg)8995
Pituus, leveys, korkeus (mm)5002, 2514, 2590
MoottoriDeutz TCD 3.6 L4
Polttoainesäiliö (l)190
Ureasäiliö (l)10