Katiskat

Katiskat ovat olennainen osa kalastajan varustusta. Helppokäyttöiset ja kestävät katiskat parantavat saaliin mahdollisuuksia eri olosuhteissa.

Katiskat ja kalastus

Katiskat ovat olennainen osa jokaisen kalastajan varustusta.

Löydät meiltä helppokäyttöiset ja kestävät katiskat, jotka parantavat saaliin mahdollisuuksia eri olosuhteissa.

Miksi valita katiskamme?

  • Kestävät materiaalit: Katiskamme on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista varmistaakseen pitkän käyttöiän.
  • Monipuolinen valikoima: Valikoimastamme löytyy erikokoisia ja erityyppisiä katiskoja eri kalalajeille, kattamaan erilaiset kalastustarpeet.
  • Helppo käyttö: Katiskamme ovat suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, tarjoten vaivattoman asennuksen ja käytön.

Miten valitsen oikean kokoisen katiskan kalastusalueelleni?

Oikean kokoisen katiskan valinta: Valitse katiska sen mukaan, millaista kalaa pyrit kalastamaan. Isompi koko soveltuu suuremmille kaloille, kun taas pienempi koko on tehokas pikkukaloille.

Milloin on paras aika asentaa katiska?

Auringonnousun ja -laskun aikaan on usein parhaat hetket asentaa katiska, mutta tämä voi vaihdella kalastusalueen ja kalalajin mukaan.

Kuinka usein katiskat tulisi tarkistaa saaliin maksimoimiseksi?

Suositeltava tarkistusväli on 4–8 tuntia, mutta se voi vaihdella ympäristötekijöiden mukaan. Tarkista paikalliset kalastusmääräykset.

Mitä pitää huomioida katiskan sijoittelussa eri vesiolosuhteissa?

Sijoita katiska veden virtauksen, pohjan muodon ja paikallisten kalakantojen mukaan. Kokeile eri paikkoja ja säädä sijoittelua tarvittaessa.

Muuta huomioitavaa katiskakalastuksessa?

Jokaisella 18-64-vuotiaalla katiskakalastajalla on oltava kalastonhoitomaksu maksettuna sekä iästä riippumatta lupa vesialueen omistajalta. Osa vesialueen omistajista vaatii katiskaan lupamerkin.