Lihankäsittely ja ruuanlaitto

Tutustu lihankäsittely- ja ruuanlaittovälinevalikoimaamme. Välineemme on suunniteltu tekemään ruoanlaitosta nautinnollista ja tehokasta.

Miten valitsen oikean veitsen eri lihalajien käsittelyyn?

Valitse leikkaustyöhön sopiva veitsi, esimerkiksi fileointiveitsi kalalle ja lihankäsittelyveitsi lihalle. Tärkeää on myös veitsen terävyyden ylläpito säännöllisellä teroituksella.

Mitkä ovat parhaat säilytysratkaisut lihalle?

Käytä ilmatiiviitä pakkausratkaisuja ja säilytysastioita. Pakkaa liha asianmukaisesti ja säilytä se viileässä tai pakastimessa.

Kuinka pitää veitset terävinä ja hyvässä kunnossa?

Teroita veitset säännöllisesti teroituspuikolla tai -kivellä. Pese veitset käsin ja kuivaa ne välittömästi käytön jälkeen.

Mitä huomioon ottaa lihan maustamisessa ja grillauksessa?

Maustaminen ja grillaus: Kokeile erilaisia mausteseoksia lihan maustamiseen ja ota huomioon lihan paksuus ja kypsyysaste grillaustekniikassa. Käytä laadukkaita grillaustarvikkeita, kuten grillipihtejä ja lämpömittaria.