CLAAS ARION 550 CIS+ CMATIC Traktori
Tuotekoodi: CLA95550CM

CLAAS ARION 550 CIS+ CMATIC Traktori

Tuotekoodi: CLA95550CM

Huipputarjous 118 900,- (Alv 0 %) Kampanja voimassa 30.4. saakka!

 • sisältää jatkoturvan 1+2 vuotta/500 h/vuosi
 • portaaton vaihteisto
 • 50 km/h
 • etu-akselin jousitus
 • keskilohko, 150 l/min LS hydrauliikka,
 • irrotettava säilytyslaatikko ohjaamossa
 • automaattinen ilmastointi
 • sähköiset laajakulmapeilit
 • lämmitettävä takalasi
 • nahalla päällystetty ratti
 • automaattinen päävirtakytkin
 • suunnanvaihto joystickissä
 • LED Basic työvalopaketti
 • Automaattiohjausvalmius
 • 600/65R38 & 480/65R28 BKT renkaat
 

Tuotekuvaus

CLAAS ARION 550 CIS+ CMATIC

CLAAS ARION 550 -traktori tehokkaalla ja taloudellisella 4-sylinterisellä moottorilla ja CMATIC-portaattomalla vaihteistolla varustettuna tarjoaa raakaa suorituskykyä ja ketteryyttä. Mukava ja tilava ohjaamo erinomaisella näkyvyydellä ja CIS+ varustelutaso monitoimikyynärnojalla eivät jätä käyttäjää kylmäksi.

CPS – Claas Power Systems - optimoitu voimansiirto antaa parhaan tuloksen traktorillesi.

Claas-koneiden kehittelyssä pyritään jatkuvasti yhä parempaan hyötysuhteeseen ja luotettavuuteen sekä optimoituun kustannustehokkuuteen. Claas Power Systems (CPS) yhdistää kaikki traktorin voimalinjan komponentit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin suurin teho on aina käytettävissä, kun sitä tarvitaan. CPS:n avulla traktori säästää polttoainetta, ja sitä kautta parantaa koneen kustannustehokkuutta.

4-sylinterinen, 4,5 litrainen DPS Powertech moottori kaksoisturboahtimella takaa moottorin erityisen hyvän dynamiikan koko kierrosnopeusalueella. CMATIC-portaattoman vaihteiston etuja ovat sähköinen pysäköintijarru REVERSHIFT-suunnanvaihtovivussa integroituna, traktorin nopea sovittaminen käyttötarpeen mukaiseksi "Eco" ja "Power" asentojen välillä yhdellä napin painalluksella ja vakionopeuden säätö. Vaihto kahden automaattisesti vaihtuvan nopeusalueen välillä käy sulavasti ja tasaisesti.

CIS+ -varustetaso

CIS+ vakuuttaa selkeydellään ja monipuolisilla toiminnoillaan. Monitoimikyynärnoja on varustettu mm. DRIVESTICK-ajohallintavivulla, jolla ohjataan CMATIC-portaatonta vaihteistoa. Aikaisempiin ajohallintavipuihin verrattuna CMATIC-vaihteiston DRIVESTICK on proportionaalisesti ohjattava. Se toimii niin, että mitä enemmän vipua työnnetään tai vedetään sitä nopeammin traktorin vaihteisto kiihdyttää tai hidastaa nopeutta. Kyynärnojassa on myös takanostolaitteen- ja CSM-päisteautomatiikan hallinta, kaasuvipu kahdella moottorin kierrosnopeusmuistilla ja paljon muita toimintoja. Kyynärnoja on erinomainen ergonomialtaan, ja säädettävissä kuljettajan mukaan.

Ajomukavuutta viihtyisän ohjaamon ja jouhean jousituksen ansiosta

Näkyvyys koko työkoneen leveydelle on esteetön tilavasta ja viihtyisästä ohjaamosta. Tehokkaat LED-työvalot ja laajakulmapeili varmistavat näkyvyyden myös pimeällä ja maantieajossa. Ohjaamo on jousitettu neljästä kohdasta, jonka ansiosta kuljettaja on suojattu iskuilta ja heilahduksilta. 2-toimisesti toimiva PROACTIVE-etuakselistojousitus 100 mm:n joustovaralla takaa ajovakauden myös kaarreajossa. Traktorin etu- ja takanostolaite on varustettu heilahduksen vaimennuksella työkoneen ollessa nostettuna. Monipuolisesti säädettävä ohjauspylväs ja kylmälokero tuovat käyttömukavuutta pitkiin työpäiviin.

Tutustu lisää Claas Arion -sarjan traktoreihin esitteestä ja kysy lisätietoa Claas traktoreista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ARION 550 CIS+ CMATIC
Moottorin teho, (hv/kW)165/121
Moottorin tyyppi 4,5 litran DPS Powertech moottori
VaihteistoValittavissa CMATIC portaaton vaihteisto tai HEXASHIFT powershiftvaihteisto
Öljyn tuotto, (l/min)110
Takanostolaitteen nostokyky, (kg)5100 kg
Etunostolaitteen nostokyky, (kg)Valittavissa 3000 kg tai 4000 kg
Ohjaamon tyyppiCIS-varustus tai CIS+ -varustus tai CEBIS-varustus
Polttoainesäiliön tilavuus, (l)245
Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)2950, 3000 ja 4508
Paino, (kg)6410-7260
Akseliväli, (mm)2564
Takarenkaat20.8 R 38
Videot ja esitteet