CLAAS Traktorit

CLAAS traktorit tarjoavat ajomukavuutta vuodenajasta riippumatta.

CLAAS traktorit – Ajomukavuutta olosuhteista riippumatta jokaisena vuodenaikana

CLAAS traktorit ovat tunnettuja työjuhtia maailmanlaajuisesti. CLAAS traktorien innovatiivisten ominaisuuksien ja luotettavan tekniikan ansiosta kuljettaja voi nauttia työn vapaudesta. Kiireinen viljelijä viettää traktorissa sesongin huippuina pitkiäkin työpäiviä, jolloin CLAAS traktori nostaa ajomukavuuden uudelle tasolle. Suomalainen viljelijä tietää, että usein luonto, sää ja olosuhteet muovaavat sesongin pituuden. Me tarjoamme keinon onnistuneeseen kasvukauteen, luotettavat CLAAS traktorit antavat viljelijälle keinon suoriutua aina kasvukaudesta, sesongin pituudesta tai olosuhteista riippumatta.

Kahta samanlaista maatilaa ei ole, eikä sama CLAAS traktori sovellu jokaiselle tilalle, tämän vuoksi on mahdollista räätälöidä yksilöllisesti juuri sinun kasvulohkoillesi soveltuvan CLAAS traktorin.

CLAAS traktorit eivät ole vain maatalouden tarpeisiin. Riippumatta käyttökohteesta voit räätälöidä yksilöllisesti CLAAS traktorin aina metsänhoidosta kiinteistönhoitoon tai logistisiin tarpeisiin.

 
 
 

CLAAS traktorien vaihteistot

QUADRISHIFT

 • Vaihteita 16 eteen + 16 taakse
 • Neljä aluetta, joissa jokaisessa neljä powershift-vaihdetta

  HEXASHIFT
 • Vaihteita 24 eteen + 24 taakse
 • Neljäaluetta, joissa jokaisessa kuusi powershift-vaihdetta

  CMATIC
 • portaatonvaihteisto
 • Kolmea ajotapaa: poljinajo, vipuajo ja käsikäyttömoodi
  Kaksi nopeusaluetta, jotka muuttavat vaihteiston toimintatapaa ja ajovoimansiirtoa mahdollistavat moottorin hyvän hyötysuhteen

 • CLAAS XERION 5000-4200 -sarjan traktorit

  Miksi valita Hankkija ja CLAAS traktori?

  CLAAS traktorit voidaan varustaa juuri sinun tilasi ja tarpeesi mukaan. Monipuolisesta valikoimasta löytyy traktorit kaiken kokoisille maatiloille ja urakointiin. Tutustu CLAAS traktorien huippuominaisuuksiin ja valitse juuri sinun tarpeisiin sopiva vetojuhta!
  Hankkijan jälkimarkkinoinnin tuotespesialistit ovat mukana koneiden luovutuksissa. He opastavat uuden CLAAS traktorin käyttöönotossa sekä asetuksien säädöissä. Hankkijalla on lisäksi kattava CLAAS traktorien huoltoverkosto ja varaosapalvelut. Hankkijan ammattitaitoinen jälkimarkkinointihenkilöstö pitää CLAAS traktorisi liikkeellä vuoden jokaisena päivänä.


   
  CLAAS-etukuormaajat
  CLAAS Traktorit - Uutiset
   
  Videot
  Julkaisut