Uusi CLAAS TRION -Puimurimallisto

SUUNNITELTU TILALLESI

Kokonaan uusi CLAAS TRION leikkuupuimurimallisto tulee myyntiin tänä syksynä


TRION -mallisto on suunniteltu siten, että laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva puimuri juuri Sinun tilallesi.
Jokaisen puimurin sydän on sen puintikoneisto. TRION malliston puintikelan halkaisija on 600mm ja leveys on erottelukoneistosta riippuen joko 1420mm tai 1700mm. Puintikelan edessä on CLAASin APS -esikiihdytyskela. APS -teknologia on koeteltua tekniikka, mikä mahdollistaa erittäin tehokkaan ja hellävaraisen puintitapahtuman olosuhteista riippumatta!


Puintikelan jälkeen tapahtuu erottelu. TRION mallisto jakaantuu viisi ja kuusi kohlinmalleihin, sekä hybridimalleihin yhdellä tai kahdella roottorilla. Claasilla on hybrimalleista erittäin pitkä kokemus ja koneen säätö- sekä varustelumahdollisuudet takaavat erittäin suuren tehokkuuden.

Tehokas puinti ja erottelu vaativat tehokkaan puhdistuksen. Seulastojärjestelmä TRIONISSA on tuttu JET STREAM seulasto uusista LEXION malleista. JET STREAM -seulastossa on kaksi todellista pudotuskynnystä, sekä turbiinimallin puhallin. Puhalluksen teho riittää varmasti ja se on tasainen koko koneiston leveydeltä. Luonnollisesti seulasto voidaan varustella 3D -laitteistolla rinteisiin ja puhalluksen CEMOS AUTO-SLOPE -rinneautomatiikalla.
Rajaiselevaattorin ja viljaelevaattorin tehoa on kasvatettu vastaamaan koneen tehoa.

TEHOA JA MUKAVUUTTA

Uudet TRION -mallit saavat tehonsa kestävistä ja taloudellisista CUMMINS moottoreista. Claasin ainutlaatuinen DYNAMIC POWER järjestelmä säätää moottorin tehokäyrää tarpeen mukaan, ja säästää siten polttoainetta ja koneistoa. TRION voidaan varustaa maksimissaan 2,05m korkuisilla eturenkailla tai nykyään myös TERRA TRAC teloilla. TERRA TRAC telojen maksimi leveys on 890mm. Perinteinen rengasmallin TRION voidaan varustella etuakselin tasauspyörästön lukolla sekä POWER TRAC -nelivedolla.
TRIONISSA on kaksi vaihdetta, mitkä voidaan lisävarusteena vaihtaa sähköisesti. Maksimi siirtonopeudeksi voidaan varustella 30 km/h siirtonopeus.

Sinulle suunniteltu ohjaamo

TRION -Malliston ohjaamo on tehty pitkiä päiviä varten! Uusi erittäin valoisa ja suuri ohjaamo on mukavuuden suunnannäyttäjä!

Puimuri hallitaan monipuolisella kyynärnojalla, millä voi säätää koneistoa halutun mukaisesti. Vakiona oleva C-Motion ajokahva on erittäin mukava käyttää yhdessä CEBIS kosketusnäyttöterminaalin kanssa.
Voit varustella ohjaamoon niin mukavasti kuin haluat! Varustelulistalta löytyy suuri kylmälaatikko apukuskin istuimen alle, jalkatapit ohjauspylvään juureen, kääntyvä, jäähdytetty ja ilmajousitettu nahkaistuin. Monipuolinen ilmastointi ja erittäin suuret sähkösäätöiset peilit.

TÄMÄ OHJAAMO ON KOETTAVA ITSE!

VARUSTELE JUURI SINULLE SOPIVAKSI

TRION -malliston erittäin laaja varustevalikoima mahdollistaa puimurin räätälöinnin juuri Sinun tarpeisiin.

TRION voidaan räätälöidä syöttökuljettimesta silppurin päähän käyttäjän haluaman mukaisesti. Syöttökuljettimeen saadaan mm. hihnat ketjujen tilalle. Pölynpoisto estää turhan pölyn syötön koneistoon. HP -syöttökuljettimen avulla voidaan säätää portaattomasti leikkuupöydän leikkuukulma ja pöydän jarru mahdollistaa leveiden pöytien turvallisen käytön sekä hitaan syötön aloituksen.
APS -esikiihdytinkelan varstasillat on helppo vaihtaa kivikourun kautta ja halutessa puintikelan varstasillat voi vaihtaa koneen kyljestä.
Seulasto voidaan varustella rinnepuintia varten ja oljen käsittelyyn on erilaisia silppureita ja levittimiä tarjolla tehon ja työleveyden mukaan.
Viljasäiliö on mallista riippuen 8000l - 12 000l. Säiliö avautuu satelliittimallisesti alkaen 10 500l koosta. Tyhjennystorven pituuden voi valita pöydän leveyden mukaan ja halutessa tyhjennystorven pään saa ohjaamosta käännettävänä mallina.

Käyttäjää helpottamaan voi valita erittäin monipuolisesta CEMOS -automatiikasta, mikä on tähän asti ollut saatavilla vain LEXION malleihin. Automaattiohjaus onnistuu GPS -perusteisesti tai sitten LASER-PILOT tai FIELD SCANNER vaihtoehdoilla. Dynaaminen ohjaus on myös mahtava lisävaruste helpottamaan koneen ohjausta pellolla ja ahtaissa tiloissa!
Räätälöi TRION -puimurisi tarpeesi mukaan!

Tutustu CLAAS TRION -malliin oheiselta videolta