CLAAS ARION 610 CIS HEXASHIFT Traktori
Tuotekoodi: CLA96610CIS

CLAAS ARION 610 CIS HEXASHIFT Traktori

Tuotekoodi: CLA96610CIS

Tuotekuvaus

CLAAS ARION 610 HEXASHIFT-vaihteistolla

CLAAS ARION 610 -sarjan pienin kuusisylinterinen malli, joka tuo suurempien traktoreiden tekniikan ja käyttömukavuuden pienempään teholuokkaan. VGT turboahtimen siipien automaattisäädön ansiosta moottorin suuri vääntömomentti on käytettävissä laajalla kierrosnopeusalueella varmistaen jatkuvan voiman tuoton. Tämä mahdollistaa työskentelyn pienemmillä moottorin kierrosnopeuksilla säästäen polttoainetta.

HEXASHIFT on tehokas powershift-vaihteisto. Siinä on kuusi powershift-vaihdetta, jotka toimivat neljällä eri alueella. HEXASHIFT-vaihteistoa ohjataan kevyesti sormenpäillä, tai vaihtoehtoisesti voit antaa HEXACTIV-vaihteistoautomaatikan hoitaa vaihtamisen puolestasi. Aluetta vaihtaessa HEXASHIFT-vaihteisto valitsee automaattisesti sopivimman powershift-vaihteen riippuen kuormituksesta ja ajonopeudesta. Tämän ja vaihteiden limityksen ansiosta moottoriteho saadaan tehokkaasti hyödynnytettyä sekä aluevaihdot ovat sujuvia myös maantieajossa.

CIS-varustelu
Claas Arion -sarjan perusmalli tarjoaa neljä mekaanisesti hallittavaa hydrauliikkalohkoa sekä monitoimikyynärnojan, jotka mahdollistavat erinomaisen käyttöergonomian. Kyynärnojasta löytyy kaikkien usein tarvittavien toimintojen hallintalaitteiden lisäksi vaihteiston ohjaamista varten helppokäyttöinen DRIVESTICK-vipu. Kojetaulun Claas Information System (CIS) -näytön ansiosta pystyt säätämään traktorin toimintoja helposti ja nopeasti.

CIS+ -varustelu
CIS+ vakuuttaa selkeydellään. A-pilarin CIS-värinäyttö tarjoaa yksinkertaisuudessaan laajasti tietoa traktorin tilasta ja eri toiminnoista tehokkaaseen käyttöön. CIS+ -varusteluun kuuluu myös sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot.

CEBIS-varustelu
CEBIS-version ominaispiirteitä ovat sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot ja ennen kaikkea CEBIS-terminaali. Edistyksellinen CEBIS-terminaali on varustettu 12'':n kosketusnäytöllä. Se antaa kattavan kuvan tarvittavista säädöistä ja käyttöolosuhteista sekä tarjoaa mahdollisuuden tehdä kaikki säädöt vain muutamalla napin painalluksella. Sen lisäksi CEBIS tarjoaa automaattitoimintoja, kuten CSM päistehallinnan ja hallintaventtiilien priorisoinnin sekä monia muita toimintoja. Kaikki asetukset tehdään muutamassa sekunnissa kosketusnäytön ja loogisen valikkorakenteen ansiosta.

Kysy lisää tai tule tutustumaan monipuoliseen CLAAS ARION -mallistoon lähimpään Hankkijan konekeskukseen.
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ARION 610 CIS HEXASHIFT
Moottorin teho, (hv/kW)145/107
Moottorin tyyppiDPS 6,8l 6-sylinterinen
VaihteistoHEXASHIFT, 24/24
Öljyn tuotto, (l/min)110 tai 150
Takanostolaitteen nostokyky, (kg)7500
Etunostolaitteen nostokyky, (kg)3000/4000
Polttoainesäiliön tilavuus, (l)370
Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)X, 3050 ja 4759
Paino, (kg)6530-7470
Akseliväli, (mm)2820
Videot ja esitteet