CLAAS ARION 650 CEBIS CMATIC Traktori
Tuotekoodi: CLA97650CMCEBIS

CLAAS ARION 650 CEBIS CMATIC Traktori

Tuotekoodi: CLA97650CMCEBIS

Tuotekuvaus

CLAAS ARION 650 traktori

CLAAS ARION 650 -malli antaa moottorista ulos parhaimmillaan 185 hevosvoimaa. CMATIC portaattomassa vaihteistossa toiminnan etuja ovat sähköinen pysäköintijarru REVERSHIFT suunnnanvaihtovivussa integroituna, traktorin nopea sovittaminen käyttötarpeen mukaiseksi "Eco" ja "Power" asentojen välillä yhdellä napin painalluksella ja vakionopeuden säätö.

CPS – Claas Power Systems - Optimoitu voimansiirto antaa parhaan tuloksen traktorillesi.

Claas-koneiden kehittelyssä pyritään jatkuvasti yhä parempaan hyötysuhteeseen ja luotettavuuteen sekä optimoituun kustannustehokkuuteen. Claas Power Systems (CPS) yhdistää kaikki traktorin komponentit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin suurin teho on aina käytettävissä, kun sitä tarvitaan. Claas Power Systemsin avulla traktorin kone säästää polttoainetta ja sitä kautta parantaa koneen kustannustehokkuutta.

Tarjolla 3 erilaista varustusluokkaa:

CIS+ -varustetaso:
CIS+ vakuuttaa selkeydellään ja selostavilla toiminnoillaan. Selkeästä yksinkertaisuudestaan huolimatta se tarjoaa tarvittavan määrän toimintoja ja tarpeelliset automaattitoiminnot tehokkaaseen työskentelyyn.

Claas traktorien rakenne:
Pitkän akselivälin ja optimoidun painon jakautumisen (50 % etu, 50 % taka) yhdistelmä kompaktiin kokonaispituuteen nähden varmistaa hyvän käsiteltävyyden sekä suorituskyvyn.

Tutustu lisää Claas Arion -sarjan traktoreihin esitteestä ja kysy lisätietoa Claas traktoreista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ARION 650 CEBIS CMATIC
Moottorin teho, (hv/kW)136/185
Moottorin tyyppi6 litran DPS Powertech moottori
VaihteistoCMATIC portaaton vaihteisto
Öljyn tuotto, (l/min)110 tai saatavana myös 150
Takanostolaitteen nostokyky, (kg)8000
Ohjaamon tyyppiCIS-, CIS+-, tai CEBIS-varustus
Polttoainesäiliön tilavuus, (l)370
Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)2950, 3000 ja 4508
Paino, (kg)6980-7830
Akseliväli, (mm)2564
Takarenkaat20.8 R 38
Videot ja esitteet