CLAAS ARION 650 CEBIS HEXASHIFT Traktori
Tuotekoodi: CLA96650CEBIS

CLAAS ARION 650 CEBIS HEXASHIFT Traktori

Tuotekoodi: CLA96650CEBIS

Tuotekuvaus

CLAAS ARION 650 CEBIS HEXASHIFT

CLAAS ARION 650 CEBIS HEXASHIFT -malli antaa moottorista ulos parhaimmillaan 185 hevosvoimaa. CMATIC portaattomassa vaihteistossa toiminnan etuja ovat sähköinen pysäköintijarru REVERSHIFT suunnnanvaihtovivussa integroituna, traktorin nopea sovittaminen käyttötarpeen mukaiseksi "Eco" ja "Power" asentojen välillä yhdellä napin painalluksella ja vakionopeuden säätö.

CPS – CLAAS Power Systems - Optimoitu voimansiirto antaa parhaan tuloksen traktorillesi.

CLAAS-koneiden kehittelyssä pyritään jatkuvasti yhä parempaan hyötysuhteeseen ja luotettavuuteen sekä optimoituun kustannustehokkuuteen. Claas Power Systems (CPS) yhdistää kaikki traktorin komponentit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin suurin teho on aina käytettävissä, kun sitä tarvitaan. CLAAS Power Systemsin avulla traktorin kone säästää polttoainetta ja sitä kautta parantaa koneen kustannustehokkuutta.

Tarjolla 3 erilaista varustusluokkaa:

CIS-varustetaso:
ARION -mallisarjan perusversioon kuuluvat mekaaniset hydrauliikkalohkot ja Claas Information System (CIS).

CIS+ -varustetaso:
CIS+ vakuuttaa selkeydellään ja selostavilla toiminnoillaan. Selkeästä yksinkertaisuudestaan huolimatta se tarjoaa tarvittavan määrän toimintoja ja tarpeelliset automaattitoiminnot tehokkaaseen työskentelyyn.

CEBIS -varustetaso:
CEBISversion ominaispiirteitä ovat sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot ja ennen kaikkea CEBIS-terminaali, 12" kosketusnäytöllä. Sen lisäksi se tarjoaa automaattitoimintoja, kuten CSM päistehallinta ja hallintaventtiilien priorisointi sekä monia muita toimintoja. Kaikki asetukset tehdään muutamassa sekunnissa kosketusnäytön ja loogisen valikkorakenteen ansiosta.

CLAAS traktorien rakenne:
Pitkän akselivälin ja optimoidun painon jakautumisen (50 % etu, 50 % taka) yhdistelmä kompaktiin kokonaispituuteen nähden varmistaa hyvän käsiteltävyyden sekä suorituskyvyn.

Tutustu lisää CLAAS ARION -sarjan traktoreihin esitteestä ja kysy lisätietoa CLAAS traktoreista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ARION 650 CEBIS HEXASHIFT
Moottorin teho, (hv/kW)185/136
Moottorin tyyppi6 litran DPS Powertech moottori
VaihteistoCMATIC portaaton vaihteisto
Öljyn tuotto, (l/min)110 tai saatavana myös 150
Takanostolaitteen nostokyky, (kg)8000
Ohjaamon tyyppiCIS-, CIS+-, tai CEBIS-varustus
Polttoainesäiliön tilavuus, (l)370
Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)2950, 3000 ja 4508
Paino, (kg)6980-7830
Akseliväli, (mm)2564
Takarenkaat20.8 R 38
Videot ja esitteet