CLAAS ARION 650 CIS HEXASHIFT Traktori
Tuotekoodi: CLA96650CIS

CLAAS ARION 650 CIS HEXASHIFT Traktori

Tuotekoodi: CLA96650CIS

Tuotekuvaus

CLAAS ARION 650
CLAAS ARION 650 on sarjan toiseksi isoin kuusisylinterinen malli, joka tuo suurempien traktoreiden tekniikan ja käyttömukavuuden pienempään teholuokkaan. VGT turboahtimen siipien automaattisäädön ansiosta moottorin suuri vääntömomentti on käytettävissä laajalla kierrosnopeusalueella varmistaen jatkuvan voiman tuoton. Tämä mahdollistaa työskentelyn pienemmillä moottorin kierrosnopeuksilla säästäen polttoainetta

HEXASHIFT on tehokas powershift-vaihteisto. Siinä on kuusi powershift-vaihdetta, jotka toimivat neljällä eri alueella. HEXASHIFT-vaihteistoa ohjataan kevyesti sormenpäillä, tai vaihtoehtoisesti voit antaa HEXACTIV-vaihteistoautomaatikan hoitaa vaihtamisen puolestasi. Aluetta vaihtaessa HEXASHIFT-vaihteisto valitsee automaattisesti sopivimman powershift-vaihteen riippuen kuormituksesta ja ajonopeudesta. Tämän ja vaihteiden limityksen ansiosta moottoriteho saadaan tehokkaasti hyödynnytettyä samalla kun aluevaihdot ovat sujuvia myös maantieajossa

CIS-varustelu
ARION -mallisarjan perusversioon kuuluvat mekaaniset hydrauliikkalohkot ja Claas Information System (CIS) -näyttö kojetaulussa. Monitoimikyynärnoja tarjoaa ergonomisen käytön ilman turhia rasituksia. Kyynärnojasta löytyy usein tarvittavien toimintojen hallintalaitteet sekä DRIVESTICK, joka mahdollistaa kevyen ja intuitiivisen vaihteistonhallinnan.

CIS+ -varustelu
CIS+ vakuuttaa selkeydellään ja selostavilla toiminnoillaan. CIS-mallista tuttu monitoimikyynärnoja yhdistettynä sähköisesti ohjattuihin hydrauliikkalohkoihin luo helposti ja ergonomisesti käytettävän kokonaisuuden. A-pilariin integroitu värillinen CIS-näyttö tarjoaa tarvittavan määrän toimintoja sekä tarpeelliset automaattitoiminnot tehokkaaseen työskentelyyn yksinkertaisuudestaan huolimatta.

CEBIS -varustelu
CEBIS-version ominaispiirteitä ovat sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot ja ennen kaikkea CEBIS-terminaali. Edistyksellinen CEBIS-terminaali on varustettu 12'':n kosketusnäytöllä. Se antaa kattavan kuvan tarvittavista säädöistä ja käyttöolosuhteista sekä tarjoaa mahdollisuuden tehdä kaikki säädöt vain muutamalla napin painalluksella. Sen lisäksi CEBIS tarjoaa automaattitoimintoja, kuten CSM päistehallinta ja hallintaventtiilien priorisointi sekä monia muita toimintoja. Kaikki asetukset tehdään muutamassa sekunnissa kosketusnäytön ja loogisen valikkorakenteen ansiosta.

CLAAS-traktoreiden etuja
 • Pitkä akseliväli yhdistettynä optimaaliseen painonjakaumaan varmistaa suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa
 • Kompakti kokonaispituus takaa hyvän käsiteltävyyden
 • Edistyksellinen powershift-vaihteisto takaa sujuvan vaihteiden vaihdon sekä tuo säästöjä polttoainekuluihin
 • Laajat varusteluvaihtoehdot takaavat kaikille sopivan ratkaisun


 • Kysy lisää tai tule tutustumaan monipuoliseen CLAAS ARION -mallistoon lähimpään Hankkijan konekeskukseen.
  Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS ARION 650 CIS HEXASHIFT
  Moottorin teho, (hv/kW)136/185
  Moottorin tyyppiDPS 6,8l (6-sylinterinen)
  VaihteistoHEXASHIFT-powershiftvaihteisto
  Öljyn tuotto, (l/min)110 tai saatavana myös 150
  Takanostolaitteen nostokyky, (kg)8000
  Etunostolaitteen nostokyky, (kg)3000/4000
  Ohjaamon tyyppiCIS-, CIS+-, tai CEBIS-varustus
  Polttoainesäiliön tilavuus, (l)370
  Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)2950, 3000 ja 4508
  Paino, (kg)6980-7830
  Akseliväli, (mm)2564
  Videot ja esitteet

  Esittelyvideo