CLAAS ARION 660 CEBIS CMATIC
Tuotekoodi: CLA97660CMCEBIS

CLAAS ARION 660 CEBIS CMATIC

Tuotekoodi: CLA97660CMCEBIS

Huipputarjous 139 900,- (Alv 0 %) Kampanja voimassa 30.4. saakka!

 • sisältää jatkoturvan 1+2 vuotta/500 h/vuosi, kumpi ensin täyttyy
 • portaaton vaihteisto
 • keskilohko, 150 l/min LS hydrauliikka
 • irrotettava säilytyslaatikko ohjaamossa
 • automaattinen ilmastointi
 • etu-akselin jousitus
 • sähköiset laajakulmapeilit
 • lämmitettävä takalasi
 • nahalla päällystetty ratti
 • automaattinen päävirtakytkin
 • suunnanvaihto joystickissä
 • LED Basic työvalopaketti
 • automaattiohjausvalmius
 • 50 km/h
 • 650/65R42 & 540/65R30 Mitas renkaat
 

Tuotekuvaus

CLAAS ARION 660 CEBIS CMATIC

CLAAS ARION 660 -mallin 6-sylinterinen moottori tuottaa elektronisen CLAAS POWER MANAGEMENT (CPM)-ohjauksen ansiosta parhaimmillaan 205 hevosvoiman huipputehon. Älykäs CMATIC-portaaton vaihteisto mahdollistaa kuljettajan mukaan optimoidun ajovoimansiirron. Malliston laajin CEBIS-varustelutaso 12'':n kosketusnäytöllisellä CEBIS-terminaalilla vastaa kaikkiin kuljettajan tarpeisiin. Claas-traktoreiden tunnetut edut, kuten pitkä akseliväli, optimaalinen painojakauma ja kompakti kokonaispituus takaavat erinomaisen käyttömukavuuden tilanteessa kuin tilanteessa.

CPS – Claas Power Systems - optimoitu voimansiirto antaa parhaan tuloksen traktorillesi.

Claas-koneiden kehittelyssä pyritään jatkuvasti yhä parempaan hyötysuhteeseen ja luotettavuuteen sekä optimoituun kustannustehokkuuteen. Claas Power Systems (CPS) yhdistää kaikki traktorin voimalinjan komponentit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin suurin teho on aina käytettävissä, kun sitä tarvitaan. CPS:n avulla traktori säästää polttoainetta, ja sitä kautta parantaa koneen kustannustehokkuutta.

6-sylinterinen, 6,8 litrainen DPS Powertech moottori tarjoaa suuren vääntömomentin laajalla kierrosalueella. Koko moottorin kierrosalueelle optimaalisen tehon ja väännön varmistavat VGT-turboahdin ja tarkka 1800 barin yhteispaineruiskutus. CMATIC-portaattoman vaihteiston etuja ovat sähköinen pysäköintijarru REVERSHIFT-suunnnanvaihtovivussa integroituna, traktorin nopea sovittaminen käyttötarpeen mukaiseksi "Eco" ja "Power" asentojen välillä yhdellä napin painalluksella ja vakionopeuden säätö. Vaihto kahden automaattisesti vaihtuvan nopeusalueen välillä käy sulavasti ja tasaisesti.

Innovatiivinen CEBIS-varustelu

Malliston laajimman, CEBIS-varustelutason ominaispiirteitä ovat sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot ja ennen kaikkea CEBIS-terminaali. Edistyksellinen CEBIS-terminaali on varustettu 12'':n kosketusnäytöllä. Se antaa kattavan kuvan tarvittavista säädöistä ja käyttöolosuhteista sekä tarjoaa mahdollisuuden tehdä kaikki säädöt vain muutamalla napin painalluksella. Sen lisäksi CEBIS tarjoaa automaattitoimintoja, kuten CSM-päisteautomatiikka ja hallintaventtiilien priorisointi sekä monia muita toimintoja. Kaikki asetukset tehdään muutamassa sekunnissa kosketusnäytön ja loogisen valikkorakenteen ansiosta.

Monipuolinen rakenne ja tilava ohjaamo

Pitkän akselivälin ja optimoidun painon jakautumisen (50 % etu, 50 % taka) yhdistelmä kompaktiin kokonaispituuteen nähden varmistaa hyvän käsiteltävyyden sekä suorituskyvyn. Tilava ja hyvin valaistu ohjaamo tarjoaa vapaan näkyvyyden koko työkoneen leveydelle. Neljästä kohdasta täysjousitettu ohjaamo ja PROACTIVE-etuakselijousitus takaavat erinomaisen ajovakauden myös kaarreajossa. Ohjaamossa on monia mukavuutta lisääviä tekijöitä, kuten kylmälokero ja laajakulmapeili lisäämään maantieajon turvallisuutta.

Tutustu lisää Claas Arion -sarjan traktoreihin esitteestä ja kysy lisätietoa Claas traktoreista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ARION 660 CEBIS CMATIC
Moottorin teho, (hv/kW)185-205/136
Moottorin tyyppi6 syl. 6.8l DPS Stage 5 Common Rail 4-v moottori
VaihteistoCMATIC portaaton vaihteisto
Öljyn tuotto, (l/min)110 l/min, 200 bar
Takanostolaitteen nostokyky, (kg)8000
Ohjaamon tyyppiCIS-, CIS+-, tai CEBIS-varustus
Polttoainesäiliön tilavuus, (l)285
Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)2950, 3050 ja 4818
Paino, (kg)7860-8335
Akseliväli, (mm)2820
Takarenkaat20.8 R 38
Videot ja esitteet