CLAAS ARION 660 CIS+ CMATIC
Tuotekoodi: CLA97660CM

CLAAS ARION 660 CIS+ CMATIC

Tuotekoodi: CLA97660CM

Tuotekuvaus

CLAAS ARION 660
CLAAS ARION 660 -sarjan tehokkain kuusisylinterinen malli. Moottori tuottaa parhaimmillaan 205 hevosvoimaa. 20 hevosvoiman lisäteho on käytössä yli 14 km/h nopeuksilla. VGT turboahtimen siipien automaattisäädön ansiosta moottorin suuri vääntömomentti on käytettävissä laajalla kierrosnopeusalueella varmistaen jatkuvan voiman tuoton. Tämä mahdollistaa työskentelyn pienemmillä moottorin kierrosnopeuksilla säästäen polttoainetta.

CMATIC on CLAAS’in itse kehittämä portaaton vaihteisto, jossa on kaksi automaattisesti vaihtuvaa nopeusaluetta. Se erottuu muista yksinkertaisen rakenteen ansiosta. Älykäs alueplaneettavaihteisto yhdistettynä kytkinpakan sekä kahden hydrostaatin yhdistelmään mahdollistaa optimoidun ajovoimansiirron. Tämä takaa voimakkaat kiihdytykset sekä pehmeät hidastukset ajossa.

CMATIC'n hyödyt
 • Kolmea ajotapaa: poljinajo, vipuajo ja käsikäyttömoodi
 • Kaksi nopeusaluetta, jotka muuttavat vaihteiston toimintatapaa ja ajovoimansiirtoa mahdollistavat moottorin hyvän hyötysuhteen
 • 50 km/h nopeus saavutetaan jo 1500r/min kierrosnopeudella
 • Helppo moottorin kuormituksen ja välityssuhteen säätö

 • CIS-varustelu
  ARION -mallisarjan perusversioon kuuluvat mekaaniset hydrauliikkalohkot ja Claas Information System (CIS) -näyttö kojetaulussa. Monitoimikyynärnoja tarjoaa ergonomisen käytön ilman turhia rasituksia. Kyynärnojasta löytyy usein tarvittavien toimintojen hallintalaitteet sekä DRIVESTICK, joka mahdollistaa kevyen ja intuitiivisen vaihteistonhallinnan.

  CIS+ -varustelu
  CIS+ vakuuttaa selkeydellään ja selostavilla toiminnoillaan. CIS-mallista tuttu monitoimikyynärnoja yhdistettynä sähköisesti ohjattuihin hydrauliikkalohkoihin luo helposti ja ergonomisesti käytettävän kokonaisuuden. A-pilariin integroitu värillinen CIS-näyttö tarjoaa tarvittavan määrän toimintoja sekä tarpeelliset automaattitoiminnot tehokkaaseen työskentelyyn yksinkertaisuudestaan huolimatta.

  CEBIS -varustelu
  CEBIS-version ominaispiirteitä ovat sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot ja ennen kaikkea CEBIS-terminaali. Edistyksellinen CEBIS-terminaali on varustettu 12'':n kosketusnäytöllä. Se antaa kattavan kuvan tarvittavista säädöistä ja käyttöolosuhteista sekä tarjoaa mahdollisuuden tehdä kaikki säädöt vain muutamalla napin painalluksella. Sen lisäksi CEBIS tarjoaa automaattitoimintoja, kuten CSM päistehallinta ja hallintaventtiilien priorisointi sekä monia muita toimintoja. Kaikki asetukset tehdään muutamassa sekunnissa kosketusnäytön ja loogisen valikkorakenteen ansiosta.

  CLAAS-traktoreiden etuja
 • Pitkä akseliväli yhdistettynä optimaaliseen painonjakaumaan varmistaa suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa
 • Kompakti kokonaispituus takaa hyvän käsiteltävyyden
 • Edistyksellinen vaihteisto tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen ja tuo säästöjä polttoainekuluihin
 • Laajat varusteluvaihtoehdot takaavat kaikille sopivan ratkaisun


 • Kysy lisää tai tule tutustumaan monipuoliseen CLAAS ARION -mallistoon lähimpään Hankkijan konekeskukseen.
  Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS ARION 660 CIS+ CMATIC
  Moottorin teho, (hv/kW)205/151 (ilman lisätehoa 185/136)
  Moottorin tyyppiDPS 6,8l (6-sylinterinen)
  VaihteistoCMATIC (portaaton)
  Öljyn tuotto, (l/min)110 tai 150
  Takanostolaitteen nostokyky, (kg)8000
  Etunostolaitteen nostokyky, (kg)3000/4000
  Polttoainesäiliön tilavuus, (l)370
  Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)X, 3050 ja 4818
  Paino, (kg)7860-8335
  Akseliväli, (mm)2820
  Videot ja esitteet