CLAAS AXION 960 CEMOS on vuoden 2021 kestävän kehityksen traktori!

Kansainvälinen 26 erikoistuneesta toimittajista koostuva tuomaristo on valinnut CLAAS AXION 960 CEMOSin vuoden 2021 kestävän kehityksen traktoriksi. CLAAS: lle palkinto korostaa CEMOS for Tractors -valinnan merkitystä ja ainutlaatuisuutta.

Joka vuosi 26 erikoistunutta toimittajaa 25 maasta jakavat vuoden traktori -palkinnot.
Normaalisti voittajat jaetaan vuorotellen EIMA: ssa tai Agritechnicassa. Tänä vuonna koronapandemian vuoksi palkintojenjakotilaisuus tapahtui ensimmäistä kertaa ja digitaalisesti suoratoistona suorassa lähetyksessä. CLAAS AXION 960 CEMOS voitti "Vuoden kestävän kehityksen traktorit 2021" -kategorian, finaalissa oli vastassa 17 muuta traktoria. Tämä on toinen kerta, kun "Sustainable TotY" on myönnetty, ja sen tarkoituksena on kunnioittaa traktoreita, jotka erottuvat erityisen kestävän kehityksen ansiosta. "Claas AXION 960: n CEMOS-järjestelmällä on otettu iso askel kohti kestävämpää maataloutta. Kaikki traktorin käytettävissä olevat tekniikat ovat helppokäyttöisempiä kuin koskaan ennen. Kaiken tekniikan ja elektroniikan optimoinnin lisäksi rengaspaineen optimointi antaa tälle traktorille merkittävän polttoainesäästön ja paljon tehokkaamman suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa ", arvioi tuomaristo.

CLAAS esitteli viimeisimmän suurten traktorien Stage V AXION 900 -sarjan syyskuussa 2020. AXION 900 mallit on mahdollisuus varustaa tai jälkiasentaa CLAAS CTIC -renkaiden täyttöjärjestelmä ja itseoppiva CEMOS -järjestelmä. Tämä sai äskettäin "DLG-hyväksytty" merkinnän, jolla saavutetaan jopa 16,8 % polttoainesäästöt ja 16,3 % tuottavuuden kasvu (DLG-testiraportti 7096). "Olemme iloisia siitä, että AXION 960, jossa CEMOS oli mukana ja pystyi vakuuttamaan kriittisen tuomaristoon", tiivistää Christian Radons, CLAAS:in johtokunnan jäsen sekä myynti- ja palveluvastaava. ”Tehokkaimmalla traktorilla yhdistämme mukavuuden ja ensiluokkaisen voimansiirtoon, myös erinomaisen suorituskyvyn. Ainutlaatuinen CEMOS-järjestelmä on osoittautunut parantavan merkittävästi tehokkuutta sekä ympäristöystävällisyyttä kovallakin kuormituksella, jota rengaspaineiden vaikutus parantaa. Tästä on hyötyä viljelijöille ja urakoitsijoille ajan ja kustannusten kannalta, sekä ennen kaikkea ympäristölle. Polttoaineenkulutus, hiilidioksidipäästöt ja maaperän tiivistyminen ovat kolme asiaa, joihin CEMOS vaikuttaa positiivisesti kestävän kehityksen näkökulmasta. Lisäksi integroitu auranavustaja auttaa saavuttamaan optimaaliset asetukset kahdeksalle johtavan auranvalmistajan kyntöauroille. "

CLAAS AXION 900 -sarja kattaa moottorin maksimiteho on 325 - 445 hv ja täyttää päästövaatimukset V. CEBIS voidaan myös jälkiasentaa kyseisiin traktorimalleihin, joita on valmistettu vuodesta 2018 lähtien. Osana "DLG-hyväksyttyä" kenttätestiä (DLG-testiraportti 7096) traktoreiden CEMOS pystyi vähentämään kaikkien testikuljettajien polttoaineenkulutusta omiin asetuksiinsa verrattuna. Uusimman sukupolven CLAAS CTIC -renkaiden täyttöjärjestelmät ovat saatavilla kaikkiin AXION-traktoreihin.