Bosch Ixolino II Grand Prix Työkalusalkku
Tuotekoodi: GRKL8375 EAN: 4009847083753

Bosch Ixolino II Grand Prix Työkalusalkku

Tuotekoodi: GRKL8375 EAN: 4009847083753

Tuotekuvaus

Tervetuloa Bosch Grand Prix -lelulaatikon maailmaan, missä lapsesi seikkailee kuin pikkuruinen kilpa-auton mestari! Tämä lelulaatikko ei ole mikä tahansa laatikko, se on portti hauskanpitoon ja seikkailuun.

Kuvittele lapsesi pienenä kilparatojen kuninkaana, kun hän käyttää IXOLINO-ruuvinväännintä kuin oikeaa formulakuskia! Tämä taianomainen laite auttaa heitä ruuvaamaan kilpa-auton kiinni tai irrottamaan sen aivan kuin ammattilaiset tekevät kilpailuissa. Voit melkein nähdä heidän kasvojensa hehkuvan kilpailun jännityksestä!

Ja ei hätää, tämä ei ole mikään tavallinen ruuvain – IXOLINO-ruuvinväännin tekee hommasta helppoa ja hauskaa. Se vaihtaa pyörimissuuntaa kuin taikaiskusta, joten ruuvit kiinnittyvät tai irtoavat vaivatta. Lapsesi voi olla oma pienen pieni mekaanikkonsa, valmiina laittamaan kilpa-auton huippukuntoon.

Joten anna lapsesi astua sisään Bosch Grand Prix -lelulaatikon maailmaan, missä hauskuus ja oppiminen yhdistyvät kuin moottori ja vaihdelaatikko. Täällä jokainen päivä on kuin suuri kilpailu, ja voittaja on aina hymyilevä lapsesi!

  • Sisältää koottavan kilpa-auton, Boschin paristolla toimivan ruuvinvääntimen äänitehosteilla.
  • Paristot eivät sisälly, tarvitset 2 kpl AAA paristoa toimiakseen.
  • Tuotepakkaus:

    mitat: 26,6 cm (l) x 8,8 cm (k) x 32,0 cm (p)

    paino: 1,20 kg