Bosch Työkalusetti 36 Osanen
Tuotekoodi: GRKL8418 EAN: 8719774262065

Bosch Työkalusetti 36 Osanen

Tuotekoodi: GRKL8418 EAN: 8719774262065

Tuotekuvaus

Tervetuloa Bosch Työkalusettiin – se ei ole vain työkalu, se on matka luovuuden ja käytännöllisyyden maailmaan! Tämä 36-osainen setti ei ole pelkkä työkalusetti, se on kuin aarrearkku täynnä mahdollisuuksia.

Kuvittele aloittavasi päiväsi suojakypärä päässä, valmiina kohtaamaan kaikki arjen haasteet. Paristokäyttöinen pora on kuin oma voimanpesäsi, joka poraa tiensä läpi kaiken. Vasara on kuin taikasauva, joka muuttaa tavallisen pinnan mestariteokseksi yhdellä iskulla. Ruuvimeisseli on uskollinen apurisi, joka auttaa sinua kiinnittämään ja irrottamaan kuin ammattilainen.

Mutta odota, sillä tässä setissä on vielä enemmän! Jakoavain on kuin monitoimityökalu, joka avaa tien monenlaisiin projekteihin. Saha on kuin taikaleikkuri, joka tekee puusta ja muista materiaaleista taideteoksia. Yhdessä nämä työkalut muodostavat täydellisen tiimin, joka tekee työnteosta hauskaa ja vaivatonta.

Bosch Työkalusetti ei ole vain työkalu, se on seikkailu. Oli sitten kyseessä remontti, askartelu tai luova projekti, tämä setti on avain onnistumiseen ja iloiseen työskentelyyn. Tartu työkaluihin, ota suojakypärä päähän ja anna luovuutesi lentää – Bosch on täällä tekemässä arjestasi seikkailun!

  • Ikäsuositus: 3 vuotta +
  • Kypärän sisämitta: 21,5 cm.
  • Pora toimii paristoilla 2 x AA ei sisälly.
  • Tuotepakkaus:

    mitat: 23,0 cm (l) x 1,6 cm (k) x 23,0 cm (p)

    paino: 1,50 kg