Claas Termosmuki Teräs
Tuotekoodi: CA0001701300

Claas Termosmuki Teräs

Tuotekoodi: CA0001701300

Tuotekuvaus

Claas Termosmuki Teräs on laadukas ja käytännöllinen kierrekorkilla varustettu termosmuki, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämä tyylikäs termosmuki on suunniteltu pitämään juomasi lämpimänä tai viileänä pitkään, tarjoten täydellisen ratkaisun matkustamiseen, työskentelyyn tai ulkoiluun.

Sen tilavuus on noin 400 ml, mikä tekee siitä sopivan kokoisen monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Voit nauttia suosikkijuomistasi missä tahansa ja milloin tahansa pitämällä tämän termosmukin mukana menossa. Kierrekorkki mahdollistaa helpon juoman nauttimisen ja pitää samalla juoman turvallisesti sisällä ilman vuotoja.

Ruostumaton teräs antaa mukille kestävyyttä ja pitkän käyttöiän samalla säilyttäen juomasi maut puhtaina ilman ylimääräisiä hajuja tai makuja. Tämä termosmuki on siis sekä tyylikäs että käytännöllinen valinta jokapäiväiseen elämään. Olipa kyseessä sitten aamukahvi matkalla töihin tai virkistävä juoma retkellä, Claas Termosmuki Teräs on luotettava kumppani, joka vastaa tarpeisiisi.

- Kierrekorkilla varustettu termosmuki
- Ruostumatonta terästä
- Tilavuus: n. 400 ml
Tuotepakkaus:

mitat: 11,0 cm (l) x 11,0 cm (k) x 40,0 cm (p)

paino: 0,30 kg