Claas Xerion 5000 TRAC Bluetooth-ohjaus sovelluksella 1:32
Tuotekoodi: GRS06791 EAN: 4006874067916

Claas Xerion 5000 TRAC Bluetooth-ohjaus sovelluksella 1:32

Tuotekoodi: GRS06791 EAN: 4006874067916

Tuotekuvaus

Tämä hauska menopeli on Claas Xerion 5000 TRAC! ja malli ohjataan uuden Siku Control Bluetooth -sovelluksen kautta. Se ei ole pelkkä traktori – se on valtava maatalousmaailman sankari, ja se antaa sinulle mahtavan tunteen, että olet ohjaamassa maatalouden supervoimaa. Tämä traktori on kuin liikkuva juhlapäivä: sillä on kääntyvä ohjaamo, joka on niin tyylikäs, että jopa lehmät pysähtyvät katselemaan. Ja voi sitä valomeren loistoa! Kaiken kaikkiaan 22 LEDiä ovat kuin oma valopyrsky, joka valaisee tilasi kuin jouluvalot joulukuusessa.

Eikä tässä vielä kaikki – digitaalisesti portaaton ohjaus tekee tästä traktorista melkein kuin taikasauvan jatkeen. Voit ohjata sitä niin tarkasti, että kanatkin pyytävät sinulta oppitunteja. Mutta odotas, tässä on lisää maagista realismia: kuusi sähkömoottoria! Kyllä, luit oikein, kuusi! Ne tekevät tästä traktorista niin voimakkaan, että se vetää muita traktoreita kateellisiksi. Ja se ei ole pelkästään maanteiden herra – se on mestari myös pellolla. Neliveto ja kaksi ohjattavaa etuakselia tarkoittavat, että tämä traktori kääntyy yhtä sujuvasti kuin pizzapala ruokapöydällä.

Ja tiedätkö mikä on vielä mahtavampaa? Bluetooth-ohjaus tekee tästä traktorista oikean muodonmuuttajan. Voit päivittää ohjelmistoa ja saada lisää temppuja, kuten äänitehosteita, suoraan puhelimestasi/tabletistasi. Näiden taikasanojen kautta Siku valmistelee lisää maagisia yllätyksiä – joten pidä silmät auki ja vedä maataloushatustasi esiin taikurin taikasauva! 🚜✨

- Mitat: 256 x 111 x 128 mm
- Materiaali: Metalli, Muovi
- Kääntyvä ohjaamo. Kuten alkuperäisessäkin, ajon aikana ei ole mahdollista ohjata.
- Yhteensä 22 LEDiä valaistukseen ja ympärivuotiseen valaistukseen.
- Digitaalisesti portaaton ohjaus mahdollistaa tarkan ohjauksen.
- Kuusi sähkömoottoria asennettu.
- Neliveto ja kaksi akselia ohjattavissa, mikä mahdollistaa hämmästyttävän pienen kääntösäteen.
- Bluetooth-ohjauksen suuri etu on laajennettavuus. Ohjelmiston päivitysten avulla voidaan lisätä muita toimintoja, kuten ääni, älypuhelimen/tabletin kautta. Nämä ja muut toiminnot ovat lähitulevaisuudessa Siku:n suunnitelmissa.
Tuotepakkaus:

mitat: 18,0 cm (l) x 25,0 cm (k) x 50,0 cm (p)

paino: 1,40 kg