Polkutraktori Claas Elios Etukuormaajalla ja Perävaunulla
Tuotekoodi: RO025121 EAN: 4006485025121

Polkutraktori Claas Elios Etukuormaajalla ja Perävaunulla

Tuotekoodi: RO025121 EAN: 4006485025121

Tuotekuvaus

Tervetuloa traktorileikkiin, pienten maatalousvelhojen suosikkileikkiin – Claas Elios polkutraktori on täällä valmiina seikkailuihin! Tämä leikkisä traktori on kuin suoraan maatilan sydämestä, varustettuna etukuormaajalla ja perävaunulla, jotta pienet kuljettajat voivat hoitaa kaikki maataloustyöt leikin ilosta.

Claas Elios on kuin suuri maatalouden sankari, mutta sopii täydellisesti pieniin käsiin. Sen vauhdikkaat pyörät vievät lapset mielikuvituksen matkassa läpi vehreiden peltojen ja heinäntuoksuisen niityn. Etukuormaaja auttaa keräämään lehtipinoja tai nostamaan hiekkaa, kun taas perävaunu kuljettaa kaikki lelufarmarin tärkeät aarteet paikasta toiseen.

Tämä traktori ei tarvitse bensaa tai sähköä – se toimii lasten energialla ja leikin voimalla! Pienet kuljettajat voivat polkea menemään, kääntää rattia ja tuntea tuulen tuivertavan hiuksissaan. Claas Elios polkutraktori on täydellinen valinta lapsille, jotka rakastavat maatalousseikkailuja ja haluavat kokea traktorin ilon omassa pihassa tai puistossa. Siis ohjauspyörä käteen, polje menemään ja anna leikkimaailman seikkailujen alkaa Claas Elios polkutraktorilla – missä jokainen päivä on täynnä iloa ja maatilan taikaa! 🚜

- Säädettävät polkimet
- Avattava konepelti
- Varustettavissa lisätarvikkeilla
- Mitat: 110 x 55 x 47 cm
- Paino: 9 kg
- Ikäsuositus: yli 2½ - 5 -vuotiaille
Tuotepakkaus:

mitat: 47,0 cm (l) x 55,0 cm (k) x 111,0 cm (p)

paino: 11,00 kg