Ram 2500 Power Wagon & Ducati Scrambler
Tuotekoodi: GT60002502

Ram 2500 Power Wagon & Ducati Scrambler

Tuotekoodi: GT60002502

Tuotekuvaus

Tervetuloa legendaariseen lelumaailmaan, jossa Ram 2500 Power Wagon ja Ducati Scrambler moottoripyörä valloittavat lasten mielikuvituksen rajattomat maastot! Tämä lelu on niin huikea, että jopa aikuiset saattavat kadehtia sen hienoutta.

Aloita seikkailu istahtamalla mukana tulevan ohjauspyörän jatkeen ääreen ja tunne, kuinka valtaat lelumaailman tien päällä. Ram 2500 Power Wagon ei ole ihan mikä tahansa leikkiauto – sen ovet avautuvat kuin todellisessa monsteriautossa ja perälaita antaa mahdollisuuden kuljettaa pieniä aarteita tai vaikka muita leluautoja.

Mutta odota, siinä ei vielä kaikki! Etu- ja takajousitus takaavat pehmeän matkan, kun huristelet ympäriinsä. Voit melkein tuntea tuulen hulmutuksen hiuksissasi, kun Power Wagon valloittaa huimat leikkimaastot.

Ja sitten on Ducati Scrambler moottoripyörä – todellinen kaksipyöräinen sankari! Se on valmis ottamaan haasteen vastaan missä tahansa maastossa. Moottoripyörässä on yksityiskohtia vailla vertaa, ja sen avulla voit järjestää nopeita kilpailuja tai seikkailla off-road-reiteillä.

Joten, valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun Ram 2500 Power Wagonin ja Ducati Scramblerin kanssa! Tämä lelu ei vain täytä vaan ylittää kaikki leikkimisen odotukset – se on kuin legenda eläisi lapsesi leikkitilassa. On aika antaa mielikuvituksen viedä mennessään ja antaa näiden legendaaristen lelujen viedä leikit uusiin ulottuvuuksiin!

  • Sisältyy moottoripyörä sekä kuljettaja.
  • Mittasuhde: 1:16
  • Mitat: Pituus 40 cm x Korkeus 17 cm x Leveys 15 cm
  • Tuotepakkaus:

    mitat: 17,0 cm (l) x 15,0 cm (k) x 40,0 cm (p)

    paino: 1,25 kg